torsdag 15 januari 2015

Yves Rocher pressutskick jul/nyår

Några dagar före jul så fick jag en avi för ett pressutskick från Yves Rocher. Men eftersom jag var bortrest i tre veckor så hade jag inte möjlighet att hämta ut paketet förrän julen var slut. Jag tänkte ändå visa er produkterna för de kanske finns kvar i butik och de är jättefina och väldigt prisvärda! Rean pågår ju på hemsidan just nu av julprodukterna så passa på!
Kolla in den här lilla bomben med duschkräm, doftar ljuvligt av björnbär och glittrar fint. En sån här goding får man just nu på hemsidan för bara 29:90, verkligen som hittat.
Från samma serie kommer även dessa fina handkrämer, de har en rätt så lätt konsistens och doftar gott av hallon eller björnbär. Helt otroligt pris på 15:-/st just nu på YR's hemsida. Jag skulle säga att dessa även funkar fint som bodylotions då de är hyfsat tunna i konsistensen.
Nagellack finns i fler färger, denna mörklila heter Aubergine, kostar 75:-, bra täckning får jag säga! Lös skugga i guldnyans heter Or Ultra Nacré och kostar 119:-. Guldigt gloss Sexy Pulp i nyansen Or kostar just nu 99:-.  Swatcher hittar ni nedan.

Aubergine

 Or ultra nacré
 Or


3 kommentarer:

Honi sa...

Lacket ser jättefint ut, började dock fundera på om jag inte har just det i mina lacklådor.. Det måste undersökas!

Ninni sa...

Ja, det är inte dumt alls!

Lotta L sa...

Härligt med rea, dom har en hel del bra grejer tycker jag.