lördag 24 oktober 2015

Bobbi Brown - Sterling Nights Collection

Häromdagen trillade den läckraste palett man kan tänka sig ned i mitt brevinkast. Det gjorde ont i hjärtat när jag såg vad Postnord (eller Postmord som någon kallat dem) gjort med den. En av skuggorna var nämligen kraschad. Paletten heter Sterling Nights Eye Palette och ingår i en kollektion som heter Sterling Nights Collection. Dosan är rejäl och väger tungt i handen, den andas lyx.
Nyanserna på de nio skuggorna är otroligt användbara i allt från vardags- till festmakeup.
Jag ska gå och köpa mig en flaska isopropylalkohol och se om jag kan laga den trasiga skuggan lite försiktigt, vågar knapt röra paletten innan dess och vill inte skada de andra skuggorna. Sterling Nights Eye Palette kommer att kosta 810 kronor och kollektionen landar på butiksdiskarna den nionde november.
I kollektionen ingår även marmoriserande singelskuggor (ser urläckra ut), eyeliners, highlighters och dessutom läppstift i fyra nyanser. Jag har fått hem ett av läppstiften som heter Lip Color. Nyansen heter Atomic Orange och är en nästan självlysande orange nyans, inget för den blyga.
Stiftet är väl pigmenterat och åt det torrare hållet, vilket brukar vara fallet när de är "longlasting". Själv föredrar jag lite fetare varianter och applicerar hellre oftare. En smaksak. Lip Color i nyansen Atomic Orange kostar 265:-/st och dessa lanseras såklart också den nionde november. 

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Paletten ser jättefin ut! Synd att ena skuggan är krossad, hoppas det går bra att fixa den.

Kerstin sa...

Så synd på den trasiga skuggan :/ Hoppas du kan laga den!

Stiftet ser jättefint ut!

Lackert sa...

Så snygga skuggor, men trist att en var sönder men du får laga den