söndag 25 oktober 2015

Massa nya smycken

Jag tycker det är superkul med bijouterier, Förra helgen var jag och familjen, ihop med en annan familj, i Kiel. Vi tog en sån där kryssning med Stena Line. Jag tycker det är en perfekt minisemester då man åker iväg fredag kväll och kommer hem söndag morgon. På båten har de smycken från Gemini och Edblad till bra priser och denna gången köpte jag lite allt möjligt. I Kiel köpte jag även lite smink som ni kommer att få se snart.

Ett halsband och ett armband i skinnimitation med pärlor i guld, silver och roséguld blandat. Givetvis är inget av dessa äkta. Tycker dessa känns lite blandning mellan rockigt och elegant.
Sen köpte jag ett guldfärgat halsband med tillhörande örhängen. perfekt för vardagsbruk.
Det här halsbandet fick jag syn på i en monter utanför shoppen redan innan de hade öppnat för kunderna. Föll pladask och gick och hoppades att det inte skulle kosta en förmögenhet... visade sig att det kostade 149:- så det var inget att tveka på.
Syns inte så bra på bilden, men plattorna är i guldfärg, silverfärg och roséguld så passar till massa andra smycken, gillar när det är blandade nyanser precis som halsbandet och armbandet högst upp i detta inlägg. Så praktiskt!
Jag har även klickat hem lite smycken från eBay på sistone och här är några av dem. Ibland får jag ett ryck och det är ju så billigt! Kul att ha lite nytt att smycka sig med om man inte har problem med hudallergier förstås.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Visst är det kul med smycken! Fina var dom också!

Lackert sa...

Älskar smycken, så mycket snyggt