tisdag 13 juli 2010

Dagens fynd

Idag kände jag för att ta en tur ner på stan efter jobbet så jag cyklade iväg helt förutsättningslöst. Tänkte ta en titt på om de hade satt ner reorna ytterligare för då brukar man kunna fynda. Slutade med att jag köpte en tunika till fullpris. Men den här bloggen handlar ju inte om kläder så den får ni inte se. Sen traskade jag in på Grand Parfymeri. Jag fick ju ett presentkort där av kollegorna när jag fyllde 40 och jag hade bara använt lite av det. De hade ett bord med de vanliga butiksmärkena såsom L'Oreal, Maybelline och Nivea etc. Men där såg jag inget jag ville ha. Så jag tittade bland de dyrare märkena istället, det var ett jättestort bord med allt möjligt. Jag gjorde tre riktiga fynd! Kolla bara:

Det första jag fick syn på var en djuprengörande mask från Yves Saint Laurent. Precis vad min hud behöver såhär på sommaren.

Den var nedsatt från 355:- till 177:50. Perfekt!

Sen fick jag syn på en helt ljuvlig palett från Guerlain, precis i mina färger. Det fanns flera och de var helt oöppnade och det fanns tester så man kunde prova.

Kolla bara på den underbara gulddosan och sammetsfodralet!

Paletten innehåller två skuggor och en kräm-eyeliner. Älskar! Den var nedsatt från 499:- till bara 159:50. Den ena skuggan har halkat lite på sidan, men det struntar jag i.

Sen kunde jag ju såklart inte motstå en krämskugga från Clarins för 49:-. De skuggorna har jag tittat på tidigare då jag älskar krämskuggor.

Visst var det fina fynd? Att jag sen fick tre parfymprover av den snälla och rara manliga expediten på köpet var ju en extra bonus såklart. Jag älskar Grand Parfymeri!

10 kommentarer:

Lina sa...

Wow vilka fynd! Känner ett akut ha-begär för Guerlain paletten...så synd att man inte har Grand i Uppsala...men men...

Ninni sa...

Ja, du kan ju förstå att jag inte kunde låta bli att köpa den. :-)

Kerstin sa...

Fantastiskt fina fynd!!! Jag ser fram emot att se skuggorna på =)

Ninni sa...

Det kommer såklart!

El sa...

Yay, vilka fynd! Ser fram emot en recension på ansiktsmasken :)

Ninni sa...

Jadå! Måste bara prova den några gånger så ska jag berätta vad den går för!

Emma P sa...

Wow, vilka köp! Särskilt paletten ser toppen ut tycker jag...

Des sa...

Oj, vilka fynd! Guerlainpaletten ser verkligen superfin ut.

Kabuki sa...

Guerlin-dosan ser riktigt fin ut! Vill ha, vill ha!!! :)

Carina sa...

Hur var den djuprengörande mask från Yves Saint Laurent?