torsdag 16 september 2010

Dagens med Clinique och Covergirl

Idag har jag provat både Clinique-paletten och min nya foundation från samma märke samt även den orange mascaran från Covergirl. Jag är störtnöjd med allt!

Tyvärr provade jag inte nya rouget från paletten utan bara skuggorna för när jag kom på att jag skulle testa paletten så hade jag redan lagt Coralista från Benefit på kinderna.

Skuggorna är lagda på en grund av UDPP, men den fastnade inte på bilden.


Äh, jag är lite lat idag och raddar inte upp produkterna för ni ser dem ju på bilden.

Det jag kan säga om mascaran är att den redan från första stund ger volym, vilket jag tycker att få mascaror gör, de flesta är ganska tunna från början för att sen tjockna lite och bli bättre på den biten. Borstens pinne är den tjockaste jag sett nån gång och piggarna är ganska korta. Jag tycker borsten var jättebra att jobba med. Dessutom har mascaran suttit som berget hela dagen. Fast jag har inte varit på gymmet utan bara på föräldramöte i barnens skola så det kanske inte säger så mycket förstås.

När det gäller foundationen Superbalanced Powder Makeup så var den jättelätt att få jämn med min kabuki-borste från Everyday Minerals. Jag såg att burken till denna foundation innehåller 18gr medan min Almost powder-foundation från samma märke bara innehåller hälften, dvs 9gr, så den är mer ekonomisk. Jag gillar dock Almost powder också.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vad skoj att du gillar mascaran, har precis beställt den från USA! Väldigt nyfiken på just Covergirl, varför vill man alltid ha det man inte kan få tag på? Säger man till en amerikan på MUA att man vill byta till sig CoverGirl tror dem att man är galen! :-)

Ninni sa...

Haha, ja det är väl som Isadora för dem, hihi.

Kerstin sa...

Superfint! Palettens färger passar verkligen dig! Det låter lovande att SPM:n är så bra!

Ninni sa...

Tack tack! Ja, jag gillar den skarpt, trots att den bruna skuggan är matt. Den har så fin brun färg så det väger upp.