lördag 6 november 2010

Beauty marked

Skuggan Beauty marked från MAC har jag använt bara ett fåtal gånger trots att jag gick och spanade på den ett bra tag innan jag slog till. Anledningen är att jag inte tycker att jag fått fram det fina glittret när jag sminkat mig. Jag tycker att min nya Highlighter Platina från MUS får fram detta mycket mer än alla andra primers etc som jag provat så nu kommer nog skuggan bli använd oftare. Här ser ni den kombination med den ljusa skuggan ur min Guerlain-palett och Charity från MUS.
Och här ser ni produkterna:
Jag valde att fota i dagsljus så att ni ska kunna se att Highlightern är en kladdig produkt. Guerlainpaletten kunde dock varit mer pigmenterad, Guerlain är ju ett dyrt märke så kvaliteten kunde gott varit bra mycket högre. Det enda jag är nöjd med är eyelinern, dvs den mörka avlånga skuggan. Ska ni köpa Guerlain-skuggor så råder jag er att prova dem noga först.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefint! Som det är med din Guerlainpalett är det med min Channelpalett. Dyrast är inte bäst =)

Ninni sa...

Tack! Nej, vad trist för man tror ju att det ska vara kvalitet när det är dyra grejor. Som tur var så köpte jag ju denna palett på rea ganska billigt, men ord pris var inte att leka med.

Carina sa...

Tråkigt att inte paletten inte motiverar det höga priset.

Fin sminkning :)

Ninni sa...

Tackar! :-)

Emma sa...

En finfin skugga med jag har också svårt att få fran glittret.

Des sa...

Jättefint! Tror att jag har Beauty Marked nedstoppad i en palett, kanske ska rota fram den. :-)

Ninni sa...

Ja, testa med highlighter under!

Anonym sa...

Jag har också beauty marked men jag får inte heller den att fungera. Kanske ska testa en hightech lighter under. Har nog inte just Platina men det borde fungera hyffsat med nån liknande.