tisdag 16 november 2010

TBS Rose BonBon

Eftersom jag kastat bort några läppglans på sistone så tillät jag mig att öppna några nya ur mitt förråd. Jag vill inte ha så jättemånga öppna för då blir de ofräscha utan försöker att ha sisådär ett tiotal på gång samtidigt. Några i handväskan och några utplacerade på olika platser i hemmet. Det här läppglanset bor just nu på mitt skrivbord hemma.
Det heter Hi-Shine Lip Treatment och det är ganska skönt och känns en aning vårdande på läpparna, rätt tjockflytande och lite klibbigt. Ingen riktig favorit, men helt ok. Jag kommer nog inte köpa det igen för så förtjust är jag inte. Det är lite ordinärt tycker jag.
Här ser ni skimret.

7 kommentarer:

Carina sa...

Oj, ett tiotal öppna samtidigt :) Du verkar verkligen gilla läppglans :)

Vilket är det bästa läppglanset du har använt?

sublim sa...

Det är onekligen många saker i samlingen som är sådär "bra, men ingen favorit"...;)

Ninni sa...

Carina....hmmm. Det var en svår fråga. Ska fundera på den ett tag. Jag vet iaf att de jag absolut INTE gillar är Lancomes Juicy tubes, avskyr den klistriga känslan och att de torkar ut läpparna.

Sublim; du har rätt, många mediokra produkter passerar revy.

Honi sa...

Då är du som jag är med mitt försvarets, har dryga 5 öppna försvarets utplacerade med 1 läppglans var runtomkring i lägenheten och i väskorna :p Så finns det alltid nåt att använda!

Ninni sa...

Ja, man ska bara kunna sträcka ut armen så ska det finnas något där att smörja med. :-)

Carina sa...

Jag kan hålla med om att det kan bli lite jobbigare med ett extra steg. Fast jag är samtidigt glad att detta extra steg håller mina nagellack vid liv lite längre på naglarna.

Ninni sa...

Ja, det har du iofs väldigt rätt i...