lördag 26 februari 2011

Lördagmorgon på min gata hemma i stan

Mín lördagmorgon började med att jag lade en rengörande mask. Den här kommer från Yves Saint Laurent och jag tror ni sett den förut. Den är urskön och känns så fräsch! Vet dock inte om den finns kvar i sortimentet eftersom jag köpte min på rea för en tid sen. Jag har lite oren hy just nu efter att ha slarvat med peelingen och använt solskydd i ansiktet på semestern så jag hoppas denna gör susen.
Sen åt jag frukost och läste GP. Mycket intressant mascaratest i dagens tidning. Dessutom har vår kära Lipglossbitch fått svara på en fråga om längd och volym. Toppen att en sminkbloggerska får lite uppmärksamhet tycker jag, speciellt en bloggerska som är så proffsig som Helena!

Undrar ni hur testet i tidningen gick?
Vinnare i volym: Max Factor False Lash Effect (innehöll dock lite allergener) så jag skulle nog hellre satsa på tvåan i volym som blev Lancome Viruose Black Carat även om den är dyrare.
Vinnare i längd: Maybelline Stiletto Volume

Vad gör ni en sån här lördag? Själv tänker jag och ena sonen ta en tur på stan bland alla nyavlönade människor, får se hur länge vi står ut för vi lär inte vara ensamma på stan...

2 kommentarer:

LipGloss Bitch sa...

Vad du är gullig!
Jag blev intervjuad på telefon för några veckor sedan och visste faktiskt inte att det var i GP som texten skulle hamna :)
Tyvärr är jag felciterad så jag har ägnat morgonen åt att besvara mail från oroliga tjejer som undrar varför vattenfasta mascaror är farligare än traditionella :/
Får nog skriva nåt litet i min blogg också och förtydliga.

Ninni sa...

Ja, just det, det tänkte jag inte på. Vattenfasta mascaror tror jag håller böjen bättre va? Men jag gillar när sminket går att få bort så jag håller mig ändå till vattenlösliga.