lördag 26 februari 2011

Recension - Clinique All about eyes serum

Äh, vi tar väl en recension till va? Inser att jag ligger lite efter på den fronten. Ber om ursäkt för dålig bildkvalitet, hur jag än fotade så ville inte bilderna bli bra denna gången. Det här ögonserumet har jag använt ett tag nu. Det ska motverka mörka ringar och svullen hud kring ögonen samt verka uppstramande. Jag använder produkten varje morgon, låter den gå in några minuter och sminkar mig sedan.

Jag måste säga att detta är den skönaste ögonprodukt jag någonsin använt! Kulan är oerhört sval och skön på min morgontrötta hud. Dessutom är inte gelén det minsta fet. Eftersom jag har rätt så fet hud kring ögonen så passar det mig utmärkt att det bara blir lite fuktigt. På ett par minuter har gelén gått in i huden och det är inga problem alls att sminka sig och jag känner mig piggare. Det har gått så långt att jag använder denna kvällstid ibland också bara för att den är så skön.

Jag har använt min roller i ca tre månader nu och ungefär 1/3 av innehållet har gått åt så den är dryg också. Det står på förpackningen att öppnad förpackning bör användas inom sex månader, men jag tror jag gör slut på den innan jag slänger den om den inte känns ofräsch innan dess. Gillar att förpackningen är genomskinlig så man kan se hur mycket som är kvar.
Enligt Kicks hemsida kostar denna 265:-. Jag köpte min i NY och har för mig att jag gav något mindre, jag tycker att den är prisvärd. Jag ger denna produkt högsta betyg, dvs en femma!

3 kommentarer:

Caroline sa...

Måste köpa den snart! Använder bara ögonkrämer från Clinique just nu så denna vore ju det ultimata komplimentet!

Ninni sa...

Ja, det tycker jag! Den är ljuvlig!

Kerstin sa...

Jag gillar också min! Bra köpt av oss :)