söndag 6 februari 2011

Så var det dags att kasta lite tomburkar mm igen...

Jag bestämde mig för att så fort jag har tio tomburkar eller annat som ska kastas så kör jag ett inlägg om de grejorna. Här ser ni vad som åkte i soporna den här gången. En del är totalt slut och annat är sånt som blivit gammalt och som därför åker i soptunnan. Här är ett axplock:

-Mitt ansiktsvatten från L300 har tagit slut, det var jättebra men jag har nu ett nytt som ni snart ska få se!

-Kroppslotionen från Apoliva har bott i min necessär som jag har i gymväskan, det är en bra grej när saker tar slut där för då har jag ju tränat ordentligt! Jag brukar stoppa småprodukter där för att slippa släpa så tungt. Prover på ansiktskrämer och sånt åker ofta ner där.

-Den lilla guldiga burken är ett Solarbalm, den gillade jag aldrig något vidare, hittade den i mitt sängskåp där den legat och skräpat och när jag luktade på den så hade den härsknat - den luktade pyton!

-Läppglanset från H&M var en riktig favorit! Tyvärr har jag inte sett just dessa på ett tag, men om ni ser dem så haffa ett för de är supersköna på läpparna och billiga, brukar bara kosta ca 39 kronor.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Bra jobbat! Jag borde verkligen rensa lite här också...

Ninni sa...

Japp, ut med det gamla in med det nya! :-)

Honi sa...

Jag hade tänkt göra en låda som jag kunde lägga grejer som var slut i och se efter ett år hur mycket grejer jag gjort slut på men jag gjorde inte det i slutändan :p

Ninni sa...

Jag har ett ställe jag lägger grejorna på, men ett år är ganska lång tid så då får man nog ha en stooor låda, hihi.