onsdag 29 juni 2011

Äntligen en nagelstärkare från OPI

Sminkan har ju tipsat mig om att Natural nail strengthener från OPI är den bästa nagelstärkare som finns. Därför har jag varit på jakt efter den ett tag. Dock vill jag inte betala 250:- för den såsom den kostar i svenska butiker för jag är lite för snål för det. Den har varit slut hos de amerikanska lågpris-webshopparna en längre tid. Därför passade jag på att lägga en beställning från HQ Hair när de hade 20% på hela sortimentet för en tid sedan. Det verkar som om den vanliga NNS håller på att utgå (troligen därför den är slut i shopparna) och eftersom jag sett att denna som heter Nail Envy har fått jättebra betyg i tester så slog jag till på den. Fick lite prover på köpet, alltid trevligt.
Svårt att fota genomskinlig flaska. Varför valde jag denna då? Den ska vara bra för känsliga och skiviga naglar och det är ju det jag lider av.
Man ska börja med att pensla på två lager och sen ett lager varje dag i en vecka innan man tar bort lacket och börjar om. Jag tänker verkligen försöka hålla den rutinen nu för det vore kul med fina naglar igen. Återkommer med rapport framöver.

3 kommentarer:

Shamrock sa...

Ser fram emot en rapport, hoppas att det funkar

Lotta sa...

NNS finns på ebay, har beställt den där för ca 60-70 kr med frakt i vintras.

Ninni sa...

Ah, men jag har inte vågat mig på ebay ännu... verkar så farligt.