lördag 4 februari 2012

Testat Decleor Aromessence Neroli Essential Night Balm


Här ser ni den lilla tuben med Aromessence Neroli Essential Night Balm som ingick i kitet jag skrev om i förra inlägget. Det är en fast kräm som känns väldigt fet. Man ska ta en liten klick i handen och värma upp innan man masserar in den i ansiktet. Jag provade den igårkväll eftersom jag är ganska torr just nu när det är så kallt ute.

Märkligt nog vaknade jag upp med stora torrfläckar på kinderna och en tråkig finne brevid munnen så jag tror inte denna är något för mig. Jag brukar aldrig få sånna reaktioner annars. Extra märkligt tycker jag att det är att jag blev så torr fastän krämen känns så fet. Krämen ska passa alla hudtyper och vara 100% naturlig - kanske lite för naturlig för mig? Dessutom är jag inte alls överens med doften som är lite åt kåda-hållet. Tur att det bara var en pytteliten tub av just denna, bara 2,5 ml. Har ni testat den?


6 kommentarer:

Kerstin sa...

Ibland är det ju lite lurigt med "naturliga" grejer, det är minsann inte odelat positivt!

Ninni sa...

Nej, det har man ju förstått... det var inga roliga torrfläckar jag hade. Visst var jag lite småtorr igårkväll, men inte så torr!

beautylana sa...

Jag har den i min badrumshylla, men för mig täpper den porer rejält...usch...

Ninni sa...

Ojdå, nej den tänker jag inte köpa i fullstorlek, den saken är klar.

Anonym sa...

Carin: tips som fungerar på min torra hud: Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief. Åhlens har bonustime nu fram till 14/2 - passa annars på och köp i USA! Jag lägger fuktkrämen antingen under dagkräm, nattkräm eller som mask!

Ninni sa...

Låter härlig! Jag gillar ju Clinique!