måndag 6 februari 2012

Tips!

Ja, nu kommer jag med mina Feelunique-tips igen... men de är bra!

Just nu har de ett kit med hudvård från Bare Minerals, kostar £33, vilket är ca 370:- svenska kronor. Jag roade mig med att jämföra priserna som Kicks tar just nu. De har nämligen medlemspris på just de här produkterna nu, exakt samma produkter kostar ändå 1046:- trots rabatten som är 25%! Så vill ni prova Bare Minerals hudvård är det verkligen läge nu. Kitet innehåller ansiktskräm för normal hy 50 ml, ögonkräm 15 ml och rengöring 177ml, samtliga är fullstorlek.
Feelunique har även gåvoerbjudande på Clarins just nu, om man köper två produkter varav en är hudvårdande så får man ett rengöringskit med följande produkter:
-Cleansing milk 100ml
-Toning lotion (ansiktsvatten) 100ml
-Make up-remover 30ml

5 kommentarer:

Carina (TotalBeauty) sa...

Blir mer och mer sugen på att shoppa från Feelunique, men just nu måste jag avstå från att shoppa.

Ninni sa...

Ja, ibland får man motstå, jag ska ju resa bort så får inte heller, men det kliar i klickfingret kan jag lova! Säg till om du vill handla så kan jag rekommendera dig så du får rabatt!

Minerva sa...

Det är ju inte klokt vad svenska butiker skörtar upp oss! Har mer och mer gått över till att handla från engelska och amerikanska nätbutiker, hittills har allt funkat jättebra.

Ninni sa...

Ja, jag också! Jag blir förbannad på den svenska priserna. Visst att vi har lite högre moms i Sverige, men inte så det motiverar de skyhöga prisskillnader som nu råder.

Lotta sa...

Har beställt idag! Äääälskar Feelunique och deras generösa GWP!!! Dessutom fick jag 10% på allt! Kan inte bli bättre!