torsdag 28 mars 2013

Boråstripp med Kraft Group

I tisdags var vi ett stort gäng skönhetsbloggerskor från Västsverige som fick förmånen att åka med Kraft Group till Borås på äventyr. De hade hyrt en buss som tog oss tur och retur Göteborg. Vi blev otroligt varmt omhändertagna på Salong Len Hud av Krafts Therese Jirving och Petra Kraft. De berättade massa spännande saker om de märken som de jobbar med. Det märks att båda tjejerna verkligen gillar produkterna som de arbetar med.
Så roligt att få stifta bekantskap med Comfort Zone, Bioline och Pürminerals. Kraft har även fler märken under sina vingar, t ex hårvård och medicinsk skönhetsvård, men det var dessa tre märken som fokus för kvällen låg på.
Här ser ni Ka från El Mika i färd med att prova sig igenom den fina buffén vi bjöds på.
Foundations och skuggor från Pürminerals (som uttalas pureminerals), det är ett amerikanskt mineralmärke som är mer hudvårdande än vanlig makeup.
Från Comfort Zone kommer en hudvårdsserie mot åldrande, den heter Skin Regimen, vi fick med oss delar av serien hem för test. Produkterna verkar otroligt spännande och inovativa! Vi fick även med oss några produkter från Bioline. Det märket kommer med spännande solskyddsprodukter snart. Jag lovar att visa alla produkter som vi fick med oss i separata inlägg. Jag ser verkligen fram emot att stifta närmare bekantskap med dem.
Såhär glad var vår kära Sublimska över att få veta så mycket intressanta saker om hudvård. Visst är det en härlig bild!

4 kommentarer:

Caroline sa...

Härlig kväll! Ser fram emot en nästa gång :)

Ninni sa...

Jaaa!

B R O W N S U G A R sa...

:) så kul att se vad jag missade så jag kan sitta här & vara avundsjuk. Haha! Glad påsk! :D

Ninni sa...

Detsamma din stackare.