tisdag 26 mars 2013

Sally Hansen - Hard as wraps

Testar ett nytt grepp med mina skiviga trasiga naglar. Tidigare har jag testat oljor, handkrämer och stärkande underlack utan att få någon som helst resultat (jo, jag slarvar såklart ibland för jag hinner inte alltid med här i livet, men jag har gjort många seriösa försök).

Här ser ni Sally Hansens Hard as Wraps. Det är en akryl-gelé som man lackar naglarna med. Den stärker inte nageln i grunden, men den lägger sig som ett hårt lager ovanpå nageln för att skydda, lite som en konstgjord nagel alltså. Jag har kört denna enkom, utan att lacka utanpå i nån vecka och jag upplever faktiskt att naglarna blir hårdare med ett eller två lager av den här produkten utanpå. Ska även testa den som underlack.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Det låter bra med den hårda ytan! I stil med två fas, får nog börja med det igen. Eller något i alla fall. Är inne i något konstigt vakuum, tredje veckan som jag inte har något alls på naglarna.
Häromdagen kollade jag runt lite på nätet och var inne på en sida jag inte brukar kolla på, parelle.se. Där stod; "Nageln ska återfuktas, vanliga nagelstärkare fuktar inte nageln." Jo man vet ju att nageln behöver fukt, men att vanliga stärkare inte gör nåt sånt för nageln har jag inte tänkt på. Så då kan det inte vara så fel med vår hårda yta? Man kan ju olja in innan som jag gjorde ett tag, och olja nagelbanden annars med. Jag tror det är bra att skydda våra svaga naglar med en hård yta. Mina är totalt urkassa nu, varenda nagel är skivad.
Men Hard as Wraps finns väl inte i Sverige? Synd, är ju bekvämare med en flaska än två. Får nog inhandla två fasen snarast möjligt!

Ninni sa...

Jag tror du kan köpa Sally Hansens produkter på nätet i lite olika shoppar. Cheapsmells har märket, men sortimentet varierar och just nu ser jag inte den här produkten där tyvärr. Jag oljar nagelbanden varje kväll, men kan ju inte sitta och vara oljig på kontoret så jag gör det sällan under dagarna även om jag använder handkräm flera gånger om dagen.

beautylana sa...

Men om det akryl, skulle inte den hårdas under UV/LED lampan?

Ninni sa...

Nix, inte detta.