lördag 23 mars 2013

Curvaceous coal

Jag håller på att testa alla mina London-inköp ordentligt. Här har jag använt Cliniques Chubby Stick-skugga i  den mörkt blågrå färgen Curvaceous coal, den mörkare av de två. Jag ska vara ärlig, de här sticken har inte den bästa pigmenteringen. Den ljusare blå jag köpte syns nästan inte alls på min hud. Dessutom tycker jag inte att de sitter så bra heller.
Den skarpare färgen närmast ögat är Estée Lauder-pennan Ink Writer och den ger mycket mer färg. Men Chubby Sticket ger inte så mycket färg som ni ser och då har jag ändå först applicerat, duttat med fingret för att tona ut och sen lagt på ett lager ytterligare på den rörliga delen av ögat för att få resultatet mer opakt. Efter ett par timmar har dessutom färgen creasat en del trots att jag använt primer och då har jag bara suttit vid ett skrivbord. Näe, jag är inte helt nöjd faktiskt, de här är för dyra för att ha den halvkassa kvaliteten.
Här är grejorna. Lovar att skriva om mascaran snart, men jag vill prova den nån månad innan jag helt bestämmer mig för vad jag tycker. Grundlig research ska det vara!

På tal om Clinique så ska ni få ett tips! De har den bästa pennvässaren nånsin! Jag har haft min i flera år nu och den funkar fortfarande perfekt. Tidigare trodde jag att alla pennvässare blev kassa efter en rätt kort tid, men inte denna. Den finns t ex på Kicks för 35 kronor, värd varenda spänn om ni frågar mig. Jag har inte misslyckats med en enda vässad udd trots krämiga pennor med denna. Undrar om en sån vässare räknas som en produkt när de har GWP-er (köp två produkter och få en necessär med produkter)? Troligen inte va?

4 kommentarer:

Minerva sa...

Dåligt med ögonpennan, en såpass dyr produkt ska vara bra, så är det bara.

Ninni sa...

Ja, lite besviken är jag.

Linda sa...

Så tråkigt att pennan inte var bättre :/

Kerstin sa...

Så fint! Kul att se den på :)

Och bra tips m vässaren, man kan ju alltid försöka ;)