tisdag 5 mars 2013

Prenumerationstips

Ni vet ju att jag älskar tidningsprenumerationer. Dock så får jag ju inte ta någon mer prenumeration med premie som innehåller skönhetsprodukter innan mitt P50P-projekt är över. Men jag kan ju locka er andra i fördärvet, hihi! Här kan ni nämligen prenumerera tre nummer på Veckorevyn och få en klocka samt två OPI-lack i fina vårfärger för bara 98:- + porto 29:50. Jag tillhör väl inte målgruppen för Veckorevyn längre, men OPI-lack är ju inte fel!

5 kommentarer:

omygloss sa...

Hur går det med P50P? Jag har hittils gjort slut på 3, skulle göra slut på 10 så det är ju en bit på vägen! Men det får inte gå längre än till 8e april för gå kommer en brynprodukt till MAC som jag velat ha hela året.

Linda sa...

Detta är det enda erbj jag hittar: http://kampanj.bonniertidskrifter.se/Veckorevyn/HEMSIDA/jan_smink/ Och det är ju inte OPI? Var har du sett OPI? ;-)

Ninni sa...

Omygloss, jag tror jag har åtta tomma just nu och en hel del nästan tomma förpackningar så jag tycker det går riktigt bra!
Linda, klicka på länken i mitt inlägg, funkar den inte för dig? Jag provklickade den precis och för mig funkar den fint.

Linda sa...

Nuuu ser jag! Funkade inte på telefonen... ;-)

Ninni sa...

Aha! :-)