tisdag 10 september 2013

Diorblush Cheek Creme - Paréo

Hela sommaren har jag varit sugen på att köpa mig ett av Diors krämrouge i burk som kom med sommarkollektionen. Jag säger ju att jag faller för allt som Dior gör just nu! Jag fingrade ordentligt på dessa rouge när jag var på Malagas flygplats i början av sommaren, men just den dagen var jag tydligen lite snål, vilket jag ångrade efteråt. Till slut kunde jag inte hålla mig längre så jag klickade hem en burk i nyansen Paréo från Feelunique.
Nyansen är härligt sommar-knallig och jag tycker jag behöver det för att förlänga sommaren. Man kan dock tona ut rouget med fingrarna så att man får en naturlig look så jag tänker inte se ut som en påskkärring, det lovar jag. Precis som Diors krämskuggor i burk, se mitt inlägg om Millenium från igår) så är dessa lite härligt fjädrande (var det bouncy jag sa?). Det känns urhärligt att peta ner fingret i burken, gäller att ha rena fingrar bara.
Dessa finns på Escentual för £20,40 (plus frakt £3), på Feelunique för £21,60 (gratis frakt). Ser dem inte på Kicks så de kanske har utgått där då de är limited edition. Passa på alltså om ni vill haffa er ett exemplar innan de säljer slut.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så fint! Härligt lyxigt och en väldigt fin färg!

Ninni sa...

Hihi, jag vet, jag är lite väl dyr i drift just nu...

Kerstin sa...

Oj så fint! Vilket fynd :)

Ninni sa...

Mja, dyr men fiiin...