tisdag 3 september 2013

Dioröga med brunt och fina örhängen mm

Testade den bruna skuggan i mitten på min nya Dior-palett Bonne Ètoille. Kombinerade med den ljusa skuggan. Älskar de här skuggorna, de är så välkomponerade och håller hög kvalitet. De passar verkligen både till fest och till vardags beroende på hur man använder dem.
 Äsch, bilderna blev sådär, men ja ni förstår hur jag gjorde, ramade även in med en brun penna.
I mitt lilla smyckesprojekt så köpte jag in dessa fina örhängen. Hade tänkt sälja dem, men blev så förtjust i dem att jag behåller dem själv. Är ni intresserade så kan jag säkert beställa fler liknande. De är pläterade med 9k roséguld, jag älskar modellen. Skulle gissa på att de hamnar kring 39:-/paret. Skriv i kommentarerna om ni är intresserade, såklart är det inget köptvång sen ändå bara för att ni visat intresse, jag är bara lite nyfiken på vad ni gillar - helt förutsättningslöst alltså.

I höst är stora halsband inne, jag ser dem i varenda affär på stan, de ska verkligen synas och vara lite blaffiga. Jag har därför beställt hem ett antal olika sådana och de kommer upp i bloggen så fort jag får hem dem. Lovar att jag kommer att hålla superbra priser på dem, mycket billigare än i butik.

Schalarna, som jag skrivit om tidigare, börjar anlända nu också, men jag vill vänta tills jag har ett antal att erbjuda, detta för att kunna ge er lite mängdrabatt om ni köper fler på samma gång. Skulle gissa på att jag kan ta 49:-/st för dem och kanske tre för 120:- plus porto (tar aldrig ut mer än postens porto). Har sett liknande schalar på t ex Åhléns för 149:-/st och mer så ni kan verkligen fynda!

7 kommentarer:

linda sa...

vilka fina örhängen :) Är inne på guld just nu men är lite nickelkänslig, annars hade jag vågat chansa på ett par :)

Ninni sa...

Det är ändå kul att höra vad ni tycker! Tack för kommentaren. :-)

Lotta L sa...

Så fint det blev!
Och örhänget är också fint!

Ninni sa...

Tack! :-)

Kerstin sa...

Wow vad fint, både örhängen och skuggan!

B R O W N S U G A R sa...

Classy! Så snyggt!

Ninni sa...

Tack, vad ni är gulliga!