lördag 30 november 2013

Julfestsminkning och hår

Äsch, jag kan lika gärna lägga upp lite bilder på hur jag såg ut på jobbets julfest i onsdags. Jag hade använt min Babyliss Secret curler. Den är ett jättebra sätt att få fina lockar fastän man inte är så duktig på hår. Jag är mycket nöjd med den. Det krävdes ett par övningsomgångar, men nu funkar den klockrent! Jag var hos frisören och klippte av säkert en decimeter hår häromveckan och det gjorde att jag nu kan ta större hårpartier i curlern, då går det mycket fortare. Skönt att vara lite nyklippt, topparna känns fräscha. Klänningen kommer från La Redoute, örhängen från H&M och halsbandet kommer från mitt smyckesprojekt.
Jag överdrev lite med lockarna i vetskap att de rätar ut sig en smula under kvällen, trots mycket hårspray. Kvällen till ära hade jag också lösfransar, fast i en rätt så diskret modell. Ska nog köpa mig ett par lite maffigare för de här syntes knappt även om de gav lite mer längd. Jag hade faktiskt beställt ett par lösfrallor med fjädrar, men de har inte kommit fram.
På ögonlocken hade jag lagt lite mörkgrå krämskugga från Bare Minerals toppad med glittergelé från Milani. Ingen svår sminkning, men glittret gjorde att det kändes festligt, tyvärr fick jag inte fram det på bilderna, men det är glitterkorn i regnbågens alla färger. Lätt att dutta på utanpå vilken skugga som helst.

Nä, nu ska jag iväg på födelsedagskalas, min sambos brorson fyller 25. Imorgon ska jag gå på Acadermiamässan, det ska bli så himla kul. Jag köpte en biljett till min sambo för det är fitnessmässa också och träning är hans stora intresse - kul att våra hobbies samlades på en och samma mässa!

10 kommentarer:

Jennifer sa...

Jättefint! Älskar håret, riktigt festfint!

Minerva sa...

Vad snygg du är! Både stilrent och festligt!

Lotta L sa...

Så fin du är! Håret är jättesnyggt! Ja det andra också!

Lackert sa...

Härliga lockar, allt ser jätte bra ut

Ninni sa...

Ni är så gulliga, tack!

Kajalpennan sa...

Du var jättesnygg i håret (ja, i övrigt också förstås) Jag är så sugen på locktången men funderar på om mitt hår kanske är för kort. Skulle vilja prova den nånstans :-) Sen kan jag inte riktigt bestämma mig för hur långt jag vill ha håret. Svåra frågor :-)

Ninni sa...

Tack! Ja, man behöver nog ha lite längd på håret, synd att vi inte bor nära varandra för du hade gärna fått prova min.

Kerstin sa...

Åh så fint! Jag som är världens sämsta hårfixare blev mycket impad av snygga frisyren :)

Ninni sa...

Haha, tack! :-)

Maria sa...

Fantastiskt fint hår och vilken fin klänning (eller tröja?) älskar omlott.