tisdag 5 november 2013

Recension - No7 mascara Fanomenal lashes

Skönhetsmärket No7 finns ju numera att köpa hos apotekskedjan Hjärtat. Tidigare fanns märket bara hos Boots och de apoteken är ju lätträknade här i Sverige, vad jag vet så finns det ett i Huddinge och ett på Gotland. För en tid sedan så vann jag lite produkter från märket och i vinstpotten fanns bl a den här mascaran. Om jag förstått det hela rätt så är det märkets mest volymgivande mascara.

Här kommer mina åsikter:
Borstens pinne är rätt så fet i sig, men borsten är korta och sitter som en spiral runt mittenpartiet. Jag har haft lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker här faktiskt. Man får upp rejält med mascara på borsten, vilket kan göra det lite svårt att måla utan kladd. Dock tycker jag att mascaran ger bra med volym och det är ju det jag söker när jag köper en mascara så där kan jag inte klaga. När mascaran, efter lite kladdande, väl sitter på plats så smular den inte utan sitter där den ska hela dagen. Jag tyckte dock att den torkade ihop lite väl fort så den räcker inte så länge. Å andra sidan ska man ju ändå byta mascara ofta så...
Ninni ger betyget: 3,5. Mascaran är ok, men ingen favorit i min bok.

Jag vet inte vad denna kostar i butik, men No7 är inget dyrt märke så jag skulle gissa kring 130:-. Apotek Hjärtat har ofta erbjudanden på sitt sminksortiment så håll koll efter dessa om ni är intresserade.

4 kommentarer:

Molly sa...

Hej! Jag läser ofta här, men kommenterar dessvärre sällan. Ska försöka bli bättre på det, för jag gillar din blogg! Jag har förstått att du regelbundet åker till Spanien och jag undrar om du har några tips till en förstagångsbesökare i södra Spanien. Vi ska flyga till Malaga och bo i Benalmadena om två och en halv vecka. Tar gärna emot tips om sevärdheter, shopping, restauranger osv, om du har tid och lust förstås!

Ha det bra hälsar Molly

Ninni sa...

Hej Molly, tack för att du läser! :-) Bästa stället för skönhetshopping på Solkusten är Puerto Banus och varuhuset El Corte Ingles. Där har de alla möjliga kul märken på en gigantisk skönhetsavdelning och även en liten Sephora-filial. Missa inte att de har en del roliga budgetmärken även inne på matavdelningen där de bl a säljer Essence och lite annat smått o gott. Om du är ute efter billiga nagellack i roliga färger så missa inte kina-affärerna som finns lite överallt på kusten. De har även en massa annat budgetsmink och jag har också köpt finfina scarves för ingen peng alls. Apoteken är också rätt roliga ur skönhetssynpunkt, men sortimentet varierar.

Ninni sa...

Jo, just det, strax ovanför Marbella utefter motorvägen ligger ett stort shoppingcenter som heter La Canada, där har de en större Sephora och även en Douglas-butik. Yves Rocher och L'Occitane tror jag finns där också, har inte varit där på ett tag dock så är lite osäker på det, men googla på La Canada så hittar du säkert information.

Molly sa...

Åh, tack så mycket! Ska kolla in dina tips!