lördag 21 december 2013

Spännande produkter från CND

Häromdagen kom det ett oväntat paket med posten. Det var produkter från ett salongsmärke för hand- fot- och nagelvård som heter CND. Om jag minns rätt så står bokstäverna för Creative Nail Design. Märket håller på att lanseras på den svenska marknaden hos nagelsalonger. Jag har provat deras handkrämer förut, då har jag för mig att jag köpte dem från någon amerikansk webshop, då märket är stort i USA. Jag gillade dem minns jag! Jag har även provat deras Solar Oil, som är en nagelbandsolja. Dessutom har jag läst mycket gott om Cuticle Eraser, bl a så har Killer Colours-Viola skrivit om den, så den ska bli väldigt kul att prova.
Solar Oil tror jag är märkets mest kända produkt, vanligtvis så doftar nageloljan som gammaldags Björnklister, men flaskan jag fick nu är en specialutgåva. Den doftar helt fantastiskt gott. Jag har känt doften förut, men jag kan då rakt inte placera den. Sitter här och nosar och funderar.

10 kommentarer:

Lotta L sa...

Det ska vara ett bra märke, just cuticle eraser och solar oil har jag hört gott om, så det blir nog ett framtida köp! Jag har nästan precis köpt samma produkter från Depend, så det får vänta lite.
Ser fram emot ditt omdöme om dom!

Ninni sa...

Synd att du inte bloggar, tror du hade gjort det superbra! Ska du inte börja?

Johanna sa...

Cuticle Eraser och Solar Oil har jag alltid hemma, jättebra produkter. Just nu har jag också en Scentsations som doftar vanilj, den tillsammans med special edition-oljan är underbara ihop.

Ninni sa...

Åh, det låter mysigt, älskar vanilj!

Linda sa...

Jobbar med CND de har väldigt bra kvalitet på sina grejer :) Deras nya Vinylux lacker är super bra och överlacket som lanserades tillsammans med nya lacket är det bästa jag provat. Vanilj lotionen innehåller en massa skimmer, hur mycketjag än vill använda den så förstår skimret hela krämen.. men typ alla krämer doftar gott :)

Maria sa...

Jag ÄLSKAR SolarOil, tycker inte alls att den doftar björkklister utan bara myyyys, Har en gigantisk flaska på nattduksbordet som jag smörjer med var kväll.

Johanna sa...

Tips, den vaniljdoftande lotion från CND jag har heter Vanilla Cashmere och den har inget skimmer...

Kajalpennan sa...

Jag gillar också erasern och oljan. Bra grejer

Lackert sa...

Har åxå hört positivt men inte testat själv, men skulle gärna göra det

Ninni sa...

Verkar vara många som gillar detta märke. Kul!