fredag 18 juli 2014

Jag är lite småkär - i en annan man!

Vet ni vem mannen på bilden är? Inte? Då har ni missat något! Han heter Wayne Goss och är makeupartist. Jag har totalt fastnat för hans videos på Youtube (jorå Nisse vet om det - haha). Goss är inte bara superduktig på att sminka, han har dessutom en otrolig charm och berättar även lite om sitt liv i sina videos på underbar engelska. Och så visar han sin enorma sminksamling - den skulle jag klart kunna tänka mig att rota lite i. Såklart är killen gay, tror inte det finns så många manliga makeupartister som gillar tjejer va? Jo och annan kanske. Men det gör inget alls, jag skulle nog mer vilja ha honom som lillebror faktiskt eller som god vän. Han fick gärna övningssminka lite på min nuna! Ja ni hör - jag gillar'n!
Produkten ovan är en grej som Wayne Goss tipsade om i sina videos. Det är en spray som man applicerar på sina puderprodukter såsom skuggor, puder och paletter. Sprayen dödar effektivt bakterier och det gör att man kan ha kvar sina produkter längre. Jag köpte min lilla flaska (för den är pytteliten) hos Apotea. Kanske kan man lika gärna använda sån där alkohol som finns att köpa på apoteket, men jag ville testa denna.

6 kommentarer:

Christel sa...

Jag har köpt isoprofylalkohol på Apoteket som jag har i kylskåpet och som jag häller över i en liten sprayflaska typ muji. Funkar bra att rengöra smink med samt burkar och mitt nars rouge. Fick tipset av att läsa bloggar och tråla på youtube :-)

Ninni sa...

Bra tips, jag ska definitivt slå till på en sån flaska sen, för denna var rätt så dyr för pyttelite innehåll. Om du läser mitt svar: Vad kostade den och hur mycket innehåller den?

Åsa sa...

Visst är han duktig!!!

Lotta L sa...

Jo jag har sett några av hans videos, kommer inte ihåg hur jag "ramlade över" honom. Sen glömde jag bort honom igen. Tack för påminnelsen! Och tack för tipset om sprayen.

Ninni sa...

Vad roligt att ni också sett honom!

Lena sa...

Älskar hans videos.. o han är såå charmig!!