söndag 20 juli 2014

Städat

Det smink jag använder oftast finns i en beautybox från Samsonite som står i vårt badrum på tvättmaskinen. Vårt badrum är tyvärr minimalt så jag har inte mycket val. Varje gång jag använder tvättmaskinen så får jag flytta på beautyboxen för dels kan ögonskuggorna skaka sönder när centrifugen är igång och dels mår sminket inte bra av värmen från tvättmaskinen. Åh vad jag skulle vilja ha ett stort badrum med fönster och badkar! Nu har vi bara dusch eftersom tvättmaskinen annars inte får plats. En familj på fyra personer behöver ha en tvättmaskin och vi vill inte flytta då vi älskar att bo i stan. Häromdagen var det dags att städa i min beautybox för det blir gärna lite kladdigt och dammigt i den. Jag tömde den på produkter och diskade den ordentligt. Tänkte att ni ville se vad den innehöll så passade på att fota allt när det ändå låg på köksbordet.
Japp, den är proppfull! Och då är detta bara de grejor som jag använder oftast. Dessutom förvarar jag mina foundations på annat håll för de får inte plats. Muggarna innehåller småskuggor och tjockare pennor samt brynprodukter. Den gröna necessären innehåller penslar och den grå innehåller ögonpennor.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Alltid kul att titta in i necessärer och förvaring! Förstår att du längtar efter större badrum, men att bo centralt är ju skönt... Vi har jättebadrum men måste ta bilen till nästan allting...

Ninni sa...

Ja, är man inte gjord av pengar så får man ju tyvärr välja... Jag vill dessutom kunna resa och shoppa för mina pengar. Att gå ut och äta är ju också guldkant. Så då får jag leva med att vi inte har så mycket yta dessvärre.

Lotta L sa...

Tycker också det är kul att se necessärer och förvaring! Själv har jag mina grejer i en byrålåda, där jag VERKLIGEN hade behövt städa. I varsin skokartong ovanpå finns läppstift resp. nagellack. Vardagssminkningen nu är supertråkig; puder, fransmarkering med ljusbrun penna samt mascara. Har inte kunnat ha läppstift på länge pga utslag runt munnen, har använt något jag inte tål, grymt jobbigt.
Längtar efter att bo i stan, men det är jag den enda i familjen som gör. Ibland tittar jag i inredningstidningar på fina lägenheter och suckar...

Ninni sa...

Jag drömmer om ett jättestort lyxigt badrum med stora Muji-liknande byråer och bra ljus...

Ninni sa...

Lotta, hoppas dina utslag försvinner snart! Stackare... jag brukar få små munsår kring munnen, inte så stora, men irriterande!