lördag 19 juli 2014

Milani - Dulce Caramelo

Jag har läst massa bra saker om Milanis läppstift. Såklart var jag tvungen att haffa mig ett sådant när jag var i NY i våras.
 Valet föll på kolafärgade Dulce Caramelo, en sån där mina-läppar-fast-bättre-nyans.
Jag tycker att det är riktigt fint även om jag kanske hade önskat att det var lite mjukare och krämigare, jag hade fått för mig att de här läppstiften var väldigt krämiga av någon anledning. Men det är helt ok på läpparna och torkar inte ut nämnvärt.

Längst ned på stiftet sitter en färgad del som visar nyansen, den lossnade tyvärr innan jag ens hade hunnit använda läppstiftet. Men jag satte dit en överbliven nageletikett för att tejpa fast, det gör dessutom att man får bra grepp om stiftet så det gör inget!
Och så en liten swatch på handryggen såklart, det måste ni ju få.

Har ni testat några produkter från Milani och vad tyckte ni i så fall? Jag har några saker till att prova i mitt förråd (puder och bryngel om jag minns rätt). Jag är dessutom ruskigt sugen på deras nya gel-puder-skuggor Bella eyes, de ser ruskigt fina ut och finns i hela 30 nyanser! Om ni är sugna på märket så finns det att köpa hos Cherryculture och även hos ett flertal säljare på eBay. Tyvärr ser jag inte Bella-skuggorna hos Cherryculture ännu, men de kommer säkert.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Så fint det ser ut! Har inte provat något från märket.

Ninni sa...

Visar mer framöver!