söndag 1 februari 2015

CND Flora & Fauna Collection våren 2015

Vårens kollektion från CND ramlade ner hos mig i ett pressutskick i veckan. Himmel vad fin! Jag älskar att man valt att köra lite dammiga pasteller istället för de klassiska glass-färgerna, det här passar mig mycket bättre!

Saxat ur pressutskicket:
Säsongens trend handlar om att dra ut kontakten från vardagens digitala värld och istället hålla fast vid de enklaste av ting. Solblekta toner och drömska akvareller framtagna av naturens perfektion, säger CND co-founder och Style Direkctor Jan Arnold. Naglarna har fått avrundade kanter med en yta av matta och glänsande effekter.

De åtta nyanserna heter från vänster (samma ordning som på bilden ovan med flaskorna):

  • Thistle ticket
  • Dandelion
  • Field fox
  • Blush Teddy
  • Fragrant freesia
  • Salmon run
  • Creekside
  • Wild moss
Det som slog mig när jag lackade nagelhjulet är att alla lacken har väldigt bra täckgrad, jag lackade två lager och inget av dem blev skirt, sånt gillar jag skarpt! Jag gillar alla nyanserna. Allra finast är de tillsammans tycker jag, så jag kommer nog att börja med att måla en skittle med dem, dvs använda alla lacken i en enda manikyr fast på olika naglar. Tror det kommer att bli fab! Att de har bra hållbarhet - det vet jag redan! 

Flora & Fauna collection lanseras i februari hos skönhets- och nagelsalonger runt om i landet samt även hos Icgroup på nätet. På hemsidan kan du även se hos vilka salonger märket finns. Vinylux-lacken kostar 135:-/st och man behöver även ett överlack som heter Weekly top coat som också ligger på 135:-. Detta för att manikyren ska hålla i en vecka. Samtliga av ovan nyanser lanserar även i Shellac-lack för salongsbruk (då används en lampa för härdning). 

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Snyggt med dammiga färger! Gillar alla faktiskt, men speciellt Blush Teddy.

Ninni sa...

Den är lite unik faktiskt!

Kerstin sa...

Fina! Skittle låter son en himla bra idé!

Ninni sa...

Kommer snart i en blogg nära dig!