lördag 31 januari 2015

Nvey Eco hos Turkos

Har ni hört talas om en svensk webshop och distributör som heter Turkos? Jag visste inte att de fanns innan jag var på Daisy Beauty Expo. Turkos har både en fysisk butik i Östersund, de har webshop samt att de levererar till andra butiker. Många ben att stå på alltså. De satsar på exklusiv ekologisk hudvård och smink från ekologiska märken som bl a Crazy Rumours, Nvey Eco och Alqvimia. Jag fick med mig saker från alla tre märkena, men idag tänkte jag fokusera endast på Nvey Eco. Det märket har jag hört talas om tidigare, men inte provat förut.
Update: Jag har slarvat vad gäller att läsa på här - detta är alltså ett rouge och inte en skugga som jag först skrev! Tog för givet att det var en skugga... ooops, my mistake! 255:- kostar dessa.
Nyansen är för ljus för mig även vintertid så jag kommer nog ändå att använda den som en skugga.
Sen fick jag även ett litet gloss i nyansen Ruby, jag tror att detta är en provstorlek för glossen på hemsidan ser lite annorlunda ut och de kostar då 265:-. Glosset är ordentligt pigmenterat och smakar/doftar ingenting alls vilket nog är uppskattat av många. Det där med doft är ju lite personligt och alla gillar inte kola, frukt eller vanilj så det är bra med doftfria alternativ.
Tredje och sista produkten jag fick från märket är en BB-kräm med bl a antioxidanter och aloe vera. Den har inget solskydd för det är inte miljövänligt fick jag veta. Den här gillar jag verkligen konsistensen på, den är lite sådär mysigt fluffig på något sätt och känns jätteskön och återfuktande. Nyansen jag fick är medium, den är något för ljus för mig nu när jag har lite solbränna kvar från min solsemester, men det är inte långt kvar tills jag kan börja använda den. 299:- kostar en tub om 50 ml och det finns tre nyanser att välja på.
Och så lite suddiga swatches, men ni ser rätt bra ändå tror jag. Ibland vägrar min gamla kamera att fokusera.

Såhär ser läppglanset Ruby ut på mina läppar. Mycket bra och användbar nyans och det känns skönt på läpparna.

Har ni testat Nvey Eco och har ni i så fall några favoriter från märket tro?

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Har aldrig hört talas om "Turkos", däremot Nvey Eco. Fast jag har aldrig provat något från märket. Fina grejer!

Ninni sa...

BB-krämen kommer att bli en favvo!

Kerstin sa...

Spännande med Nvey Eco, det märket är jag nyfiken på!

Ninni sa...

Ja, det är lite för lite eco i min blogg...