fredag 9 januari 2015

Hemma och vänder...

Hej på er! Hoppas er jul och nyår varit bra! Tack för era fina kommentarer under min frånvaro, nätet på hotellet var under all kritik så därav har jag inte kunnat svara er, det enda som funkade hjälpligt var Facebook-appen på min iPad. Nu är jag hemma igen från underbart härliga Mauritius. Hemma och vänder, för redan i eftermiddag ska jag iväg igen. Denna gången med tåg till Stockholm och Daisy Beauty Expo. Egentligen lite överkurs att åka iväg så snart igen efter en natt-långflygning, men det eventet vill jag bara inte missa - har en känsla av att det kan vara året händelse i beauty-Sverige! Tur jag lyckades sova ett par timmar på flyget (11 timmar och 50 minuter mellan Mauritius och Paris!). Är det någon av er fellow bloggerskor som läser detta och som ska dit och som jag får träffa tro? 

Tills jag har mer tid att beautyblogga så bjuder jag på lite bilder från underbara Mauritius. Jag tänkte faktiskt göra ett litet resereportage med tips därifrån trots att det är off topic. Jag tycker nämligen att ni ska åka dit om ni kan. Jag har varit där tre gånger och det säger väl en del?
Bananträd på en bakgata i Grand Bay.

Liten blyg krabba alltid redo att springa ned i sitt hål 

Solnedgång på stranden i Pereybere, det är i den lilla byn vi bott i alla tre gångerna vi varit på Mauritius.

Utsikt mot bergen bakom huvudstaden Port Lois. 

Sköldpadda i djurparken La Vanille, där de för övrigt fokuserar på just sköldpaddor och krokodiler. Dessa sköldpaddor är så stora att man kan rida på dem utan att de ens märker något, de bara tuggar vidare på gräset. Dessa blir över hundra år gamla. Vi fick dessutom se en sköldpaddebebis som höll på att ta sig ur sitt ägg! 

Vulkanisk sten med sjöborre på, denna plockade mina barn upp ur Indiska Oceanen när de snorklade.

Nyårsmiddag på restaurang Grill & Chill i Pereybere. Mumsigt!

Nyårsklänning och rörig resväska i bakgrunden. 

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Välkommen hem! Jättekul med bilder därifrån! Jag läser gärna ett helt inlägg om Mauritius. Ser helt underbart ut!
Låter kul med Beauty Expo! Ska bli kul läsa om det med sen, förstår att du inte vill missa det!

Kerstin sa...

Gud så härliga bilder! Hoppas ni får riktigt kul imorgon! Känns trist att inte vara med, men mycket bra att missa pga bebissnus iställlet för p g a otålig väntan :)

Lackert sa...

Härliga bilder :)

Linda sa...

Så kul att träffa dig på eventet, önskar vi hade kunnat prata mer men såg inte till dig sen. Så mycket folk. Kram <3

Ninni sa...

Detsamma! jag hade velat ha så mycket mer tid - helst en hel vecka, hihi.