tisdag 27 januari 2015

Min mest pålitliga skugga av alla och så utgår den! Snyft!

När jag ska iväg på något och vill vara bombsäker på att mitt smink ska sitta kvar på plats och se snyggt ut hela dagen så är det den här skuggan jag nästan alltid använder. Det är Bare Minerals krämskugga Prime Time Primer Shadow i nyansen Gunmetal. Jag blev jätteledsen när jag fattade att de här skuggorna (det finns fler nyanser) ska utgå till förmån för Bare Minerals krämskuggor med läppglansapplikator. Inget fel på de nya skuggorna, men inget slår Prime Time, de sitter som berget!
Beautybay rear nu ut dessa och jag har även sett dem reas på andra ställen så skynda er om ni vill haffa ett ex. Jag har köpt den här tuben som backup även om jag redan har både en fullstor och en minitub på gång. Vill inte vara utan! Skuggan appliceras enklast med fingertopp och jag duttar utåt och uppåt försiktigt, då blir den jättefint uttonad. Jag hoppas verkligen att Bare Minerals tar sitt förnuft till fånga och relanserar dessa!

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Det är väl typiskt när man hittat nåt man gillar!
Jag såg dom på Kicks, tror dom skulle kosta 240:-. Men kanske inte alla Kicks har dem. Tänkte på dig när jag såg dem, men hade inte en tanke på att de skulle utgå.

Ninni sa...

Köp för tusan! 😄

Kerstin sa...

Åh vad synd att de ska försvinna! Gillar dem också...

Ninni sa...

Visst är det synd! Tror att det är många som inte upptäckte dessa för att tuberna ser lite tråkiga ut, men innehållet rockar ju!