lördag 24 januari 2015

Ny hudvårdsrutin med Emma S

Efter den mycket trevliga upplevelsen med Biolines AGE-serie så är det dags att prova något nytt. Denna gången tänker jag ge den här serien ett försök. Det är Emma S produkter, ni vet Emma Wiklund som tidigare hette Emma Sjöberg akka Minimjölksemma. Jag har tidigare provat Enzyme Peel-masken från märket och det nlägget kan ni se här.  Kom på att jag ju även har doften som finns i serien och den gillar jag även om den doftar exakt likadant som Giorgio Beverly Hills-doften från 80-talet.

De här produkterna ska jag nu prova, beskrivningarna har jag helt fräckt snott från Kicks hemsida och det är också hos Kicks samt även på Åhléns ni hittar märket:

Ageless day cream (389:-/50 ml):
En effektiv anti-age-dagkräm som förbygger fina linjer, jämnar ut hudton, boostar din hud med fukt och ger fin lyster. Innehåller UVA- och UVB-skydd, har spf 15.

Ageless night cream (399:-/50 ml):
En effektiv nattkräm med högre halt av vitamin A och flera anti-age-ingredienser som hjälper din hy att återhämta sig under natten. Nattkrämen förhindrar fina linjer, förbättrar huden elasticitet och gör din hy mjuk, len och följsam.

Ageless eye cream (289:-/15 ml):
En lätt svalkande ögonkräm med flera effektiva anti-age-ingredienser som minskar svullnad och mörka ringar under ögonen samt förebygger fina linjer, parfymfri.

När det gäller ögonkrämen så ser jag att den hos Kicks har en annan förpackning, vet ej om min är nya eller gamla. Detta är inte pressprover, vilket inte gör någon skillnad för jag skriver alltid ärligt vad jag tycker och jag återkommer med recension. Första intrycket är att det är sköna produkter och att dag- och nattkräm doftar gott. Praktiska pumpförpackningar om än lite tråkig design.

Jag har även tagit fram nytt serum (eller två stycken faktiskt varav jag ratade det ena direkt). Jag ska visa er snart!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag ser verkligen fram emot att höra vad du tycker om dessa produkter! Jag är väldigt nyfiken på dom, dagcremen har jag testat lite på handen, så jag vet att den känns ganska lätt, vilket är bra tycker jag. I alla fall på sommaren. Men det är ju bra om den räcker till även på vintern.

Ninni sa...

Den verkar bra än så länge!