torsdag 29 januari 2015

Blandade roliga skönhetsnyheter

Det bara väller in roliga mail i min inbox om nyheter inom skönhet just nu. Det skulle ta mig så himla lång tid att göra ett inlägg om varje grej och jag vill ju inte att ni ska missa några roligheter så därför kör jag nu ett blandat inlägg om sånt som kan intressera mina läsare. Häng med!
Yves Rocher öppnar digital hudvårdsdiagnos på webbsidan. Man besvarar ett antal frågor och får därefter förslag på vilka produkter som kan passa. Två minuter tar testet och det är gratis. Såklart är det märkets egna produkter som rekommenderas. I Sérum Végétal-serien lanseras även nya produkter för maximal reducering av rynkor, får se om de dyker upp i brevlådan framöver.
Ciatés vårkollektion heter Liquid Chalk collection och innehåller matta texturer, kostar 119:-/st och lanseras den 5 februari på Åhléns, Kicks, NK och Sephora m fl. Mycket fina flaskor tycker jag!
Kicks har 25% rabatt på all hårvård och styling t o m 17 februari.
La Roche-Posay lanserar en ny rengöringsgel, Rosaliac, för personer med känslig hud med tendens till rodnad. En rejäl flaska på 195 ml kommer att kosta 165:-, finns på apotek.

ACO lanserar en massa nya produkter under våren 2015. Två kategorier kommer att lanseras; Daily Care och Anti Age, Visste ni att ACO funnits ända sedan 1939? Jag tror jag kommer att få anledning till att återkomma om detta! Jag kommer även att visa märkets nya fotvårdsprodukter snart, jag har nämligen några härhemma och de ser urfina ut!

Japp, det var allt jag hade att komma med just nu. Gillar ni när jag sammanfattar lite nyhetsinformation? Är det något jag ska fortsätta med?

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Har glömt kommentera här, men jag tyckte det var ett bra inlägg!

Ninni sa...

Tack Lotta!