torsdag 22 januari 2015

Recension - Bioline AGE Beauty Secret

Minns ni att jag var på lanseringsevent för Biolines serie AGE Beauty Secret i oktober? Jag länkar här till inlägget och där kan ni läsa betydligt mer om produkterna. Jag har sedan dess använt dessa nästan hela tiden. Jag tog inte med dem till Mauritius (3 veckor) för där använde jag reseförpackningar från andra märken. Men i övrigt har jag kört på Biolineprodukterna. Jag känner mig redo för att recensera dessa nu då serumet precis tog slut. Jag sätter ett totalbetyg för båda produkterna då jag använt dem ihop, det är ju resultatet som räknas.

Bioline AGE Beauty Secret The Serum (865:-/30ml):
Detta är ett ganska fylligt serum som mer påminner om en kräm. Två pump räcker för ansikte och hals. Doften är svag och behaglig. Jag har använt detta både dag och natt. Det känns väldigt skönt och jag vet att detta är hightech när det gäller hudvårdsforskning, det har lags massa krut på att skapa den här serien. Priset är dock rätt högt och jag vette tusan om jag skulle lägga över åttahundra kronor på ett serum, det är mycket pengar. Men jag känner faktiskt att detta gjorde nytta för min hud för den ser nästintill perfekt ut just nu och jag fick beröm på Daisy Beauty Expo när jag lät Elemis scanna den. Det är alltid kul att höra att jag ser en smula yngre ut än mina 44 år.

Bioline AGE Beauty Secret The Emulsion (795:-/50 ml):
Detta är den lättare av de två krämer som lanserades i serien. När kylan kom på oss framåt i november så räckte inte denna kräm riktigt till för mig och då hade nog den kraftigare krämen passat mig bättre. Jag fick lite torrfläckar på kinderna så detta skulle jag säga är mer en sommarkräm för min del. Jag fick komplettera med en hudolja (jag körde med Josie Marans arganolja punktvis på kinderna). Men ändå gillar jag denna kräm skarpt, den är skön att smörja med och doftar gott. Nu på slutet har jag inte behövt komplettera med olja för jag tror min hy har vant sig lite vid att det är kallare, temperaturen ligger kring nollan här i Göteborg så det är inte jättekallt. Sen får man ju också tänka på vilken typ av rengöring man använder och köra med en mildare under vintern.

Förpackningarna känns jättelyxiga, de är gjorda i svart glas och serumet kommer i en smart pumpflaska. De pryder verkligen sin plats i badrummet.

Ninni ger betyget: 4, priset drar ned betyget något, men min hy ser jättefin ut nu och jag har faktiskt därför slarvat med masker på sistone då jag inte tycker de har behövts. Jag undrar om inte några små linjer faktiskt har utjämnats till och med, men kan inte svära på det.

Är ni över 40 och har råd så tycker jag ni ska prova de här! De finns att köpa hos utvalda hudvårdssalonger samt på nätet hos Hudoteket.


4 kommentarer:

Lotta L sa...

Lite väl saftiga priser, men det lät ju hur bra dom helst! Hade man haft råd så...

Ninni sa...

Ja, mycket pengar men bra grejor helt klart...

Emma P sa...

De låter väldigt bra och din hud såg väldigt fin ut när vi sågs på Dbexpo ! Kul att träffas förresten! Visst att de är rätt pricey, fast nu har du ju har en riktig chans att testa dem så du vet att du gillar dem iaf:) jag blir och mer och mer beredd på att lägga pengar på hudvård, funkar det tycker jag det är värt massor!

Ninni sa...

Ja, det är ju ändå lyxigt att få skämma bort sig och man kan ju alltid önska sig när man fyller år eller så! Tyckte det var så kul att få hälsa på dig med.