söndag 25 januari 2015

Testar nytt serum från REN och ratat ett annat

På Daisy Beauty Expo hade hudvårdsmärket REN en egen monter. Jag har sedan tidigare inte mycket erfarenhet av märket förutom att jag har en mask därifrån som jag faktiskt inte hunnit testa ännu - ska göra det snart! Det här serumet fick jag med mig hem för att testa. Det heter Firming and smoothing serum, låter ju bra och det ska bli kul att testa!

Ungefär såhär beskrivs serumet på Apotek Hjärtats hemsida:
Ger en jämnare, yngre och fastare känsla, är fuktivande och gör rynkor och linjer mindre synliga. Används morgon och kväll ihop med dag- och nattkräm eller separat.

Serumet innehåller bl a peptider, C-vitamin och hyaluronsyra.

Jag vet inte vilka fler butiker än apoteken som säljer REN. Detta serum kostar 649:- för en pumpflaska om 30 ml. Jag återkommer med recension när jag testat ordentligt.

När jag presenterade övriga produkter i min nya hudvårdsrutin så skrev jag även att jag hade ratat ett annat serum direkt, det var detta från Sydkoreanska Elisavecca som heter Milky Piggy. Jag fick med det i en Memebox i höstas. Det ska vara något vitaminserum, men det doftade så illa att jag bara inte klarade av att använda det, som nån gammal instängd garderob. Sånt funkar inte för mig! Undrar hur man tänkte där?

1 kommentar:

Kerstin sa...

Spännande! Jag är himla nyfiken på REN :)