lördag 26 december 2015

En klassiker från 1935


Vissa produkter blir jag sådär nyfiken på och bara måste testa. Coty Airspun är en sådan produkt. Det är ett löspuder som lanserades så tidigt som 1935. Det finns sju olika nyanser tror jag och jag valde translucent (ger ingen färg utan bara matt). En person som talar sig varm för detta puder är min favorit-youtube-guru Tati. Hon använder detta puder i var och varannan look.

Jag klickade hem min burk från Beautyjoints shop på eBay för en dryg hundring. Det är alltså ingen dyr historia, burken är jättestor och en rejäl pudervippa ingår. Tror aldrig jag kommer att lyckas göra slut på så mycket puder. Jag har läst att många störs av doften på detta, men jag tycker att det doftar klassiskt parfymerat puder, ni vet lite sådär damigt (inte dammigt alltså) och elegant. Jag gillar doften och den försvinner från huden efter en stund. Kanske är detta inget puder för känslig hy pga parfymeringen. Än så länge har jag bara testat det en gång och första intrycket är bra, det ger en matt, men inte smulig yta.

Har ni testat detta eller har ni något favoritpuder som jag också bör testa?

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj vad spännande, och vilken fin ask! Stora god-julkramar till dig!

Lotta L sa...

Har inte provat alls, men det verkar ju bra! Själv gillar jag Isadora, både det matta och det mot rödhet. Det sistnämnda speciellt nu på vintern. Men det är ju inget löspuder klart. Förr i tiden hade jag mycket löst, och använde då Yves Rocher. Så gott som alltid i transparant med.

Evelinas blogg sa...

Max Factor Facefinity Foundation, väääärldens bästa puder! Man blir tokmatt, porer trollas bort, lätt att återapplicera under dagen, toppenapplikator medföljer. Love it!

Ninni sa...

Kram tillbaka och så kul att läsa era kommentarer!