tisdag 22 december 2015

Etude House - My lash serum

Jag vet inte om det har med åldern att göra, men mina ögonfransar är inte vad de en gång var. De är tunnare, kortare och mycket rakare än förr. Så tråkigt! 
Jag läste lite recensioner gällande My lash serum från Sydkoreanska Etude House och blev nyfiken. Detta är ju ett budgetmärke så det var inte mycket att fundera på, det kostade bara några tior. Jag ska ärligt säga att jag inte undersökt ingredienserna särskilt noga, men eftersom detta verkar ha funnits rätt länge och jag inte ser att någon råkat illa ut så chansar jag. Sån är jag!

Jag köpte mitt serum hos IamLoveshop på eBay för där vet jag att de alltid packar bra samt att man får lite prover på kul saker, se bilden ovan.
Serumet kommer i en mascaraförpackning, jag tänker dutta lite extra noga kring fransraden och använda detta morgon och kväll när jag kommer ihåg. Jag har inga före och efterbilder utan ni får helt enkelt lita på mitt omdöme om jag nu lyckas vara konsekvent med detta under en period. Jag har lärt mig att jag inte är så bra på att vara just konsekvent, det ser man bl a på mina naglar som jag är kass på att sköta om. Det är även därför jag inte lägger en tusenlapp på ett dyrare serum. Men jag ska ge det ett försök.

Är det någon som provat detta serum?

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag har aldrig provat nåt serum för ögonfransarna överhuvudtaget. Funderade ett tag på om man skulle, inte för att få dom längre, men tätare. Så det ser lite finare ut, för visst ändrar dom sig! Mina är inte speciellt långa, men anledningen att jag inte bryr mig om att få dom längre, är att då slår dom ju bara i dom hängande ögonlocken...

Ninni sa...

Haha, du kan visserligen ha rätt. Det gäller att ha lite humor. 😄

Minerva sa...

Spännande! Har ett serum från X-lash just nu, det är väl bättre än inget, inte jätteimponerande. Lova att berätta hur det här serumet är!

Ninni sa...

Men X-lash ska väl vara bra? Eller?