torsdag 10 december 2015

Skincitys kalender dag 6-10

Även om ni inte lyckades lägga vantarna på ett exemplar av Skincitys kalender så hoppas jag att ni inte missat alla deras erbjudanden under december. De har olika generösa rabatter varje dag och idag har de 35% på alla produkter från Beauté Pacifique, nästan så jag blev sugen på det där blåa serumet, men jag besinnade mig pga överflöd av produkter. Man får även 5% extra om man använder Refunder - så totalt 40% rabatt! Utöver att de har dessa rabatter på ett märke om dagen så har de ett bonuserbjudande på någon annan produkt nästan varje dag. Skincity har helt klart seglat upp som min favorit bland svenska shoppar, paketen man får är alltid så fina och man får prover vid varje beställning samt att frakten är gratis. Dessutom har de otroligt bra och kunnig service om man undrar något. 
Nu till vad som fanns i kalendern dag 6-10, kronologisk ordning:

  • Miniläppstift från Bare Minerals serie MarvelousMoxie, nyansen heter Speak your mind och är en nuderosa och mycket användbar färg. Precis min smak! 
  • Papaya Peeling från Maria Åkerberg, jag har redan en sån här tub i mitt förråd, men det gör inget för jag har testat den tidigare och vet att den är bra och doftar gott. 
  • Fuktkräm med hyaluronsyra från Biodroga, ska bli spännande att testa då hyaluronsyra ju är en erkänt bra ingrediens mot åldrande. 
  • Lermask med honung och kamfer från Eve Lom. Doftar mintigt och det gillar jag, glad för att får testa detta märke då jag sett det figurera på många bloggar på sistone. Jag har lite för torr hy just nu för lermasker bara så jag väntar lite med denna.
  • By Terrys "paradprodukt" Baume de Rose. En kräm som man kan ha både på läpparna och nagelbanden mm. Denna är väldigt omtalad och många gillar den. Jag har svårt för rosdoft, men ska naturligtvis ge denna söta lilla burk en chans.  

Att fota vid fönstret är helt omöjligt då det är mörkt hela tiden, därför har jag förflyttat mig så att jag fotar under vår rätt nya och starka kökslampa, jag tycker att swatchen visar läppstiftsnyansen rätt bra, Speak your mind heter denna alltså.

Såhär ser By Terry-balmet ut, ofärgat och doftar ros. Första intrycket är att det känns skönt på läpparna men att rosdoften stör mig en smula. Doftlöst hade varit så mycket bättre! Varför ska så många produkter dofta just ros och även lavendel som jag har så svårt för?

5 kommentarer:

Lackert sa...

Synd med rosdoften, har åxå lite svårt för just rosdoft

Ninni sa...

De skulle gjort en doftfri variant också som komplement.

Lotta L sa...

Fina grejer i kalendern! Läppstiftet såg superfint ut!

Ninni sa...

Ja, visst är det! :-) Jag är så nöjd!

Minerva sa...

Nämen, nästa år,då måste jag hänga på Skincitys kalender! Om Gud finns och hängslena håller alltså!