tisdag 15 december 2015

Tio tomma

Dags för fler tomflaskor! Tycker jag är flitig att använda upp saker och även att ge bort sånt som jag inte använder. Trots detta så känner jag att jag behöver öka takten för att inte växa ur mina förråd. De första fyra produkterna har bott i min gymväska, jag och sambon har verkligen kommit igång med söndagsträningen nu och vi brukar basta efteråt (synd att man inte kan basta tillsammans på gymmet, hihi).

  • Rosenserien deodorant, helt okej ganska kvinnlig doft. Men kulan i denna har varit trög från start. Jag föredrar fortfarande Sanex-deosarna på alla sätt. De doftar gott, funkar fint och är billiga.
  • CND Scentsations Jasmine Haze lotion, denna funkar fint som bodylotion men är för tunn som handkräm. Doftar underbart fräscht.
  • Dove Oxygen schampoo och balsam. En väninna till mig fick dessa i Buzzador och buzzade mig (bad mig prova). Trots att jag nästan bara använder high-end-produkter för mitt hår så måste jag ge dessa en eloge. De doftar supergott och höll nytvättat-känslan kvar länge i mitt hår. Skulle kunna tänka mig att köpa i fullstorlek.
  • CO Bigelow Mentha lip shine, älskar dessa läppglans/läppbalsam. De finns att köpa på Bath & Bodyworks i USA. Vet ej om de finns i butiken på Arlanda. Har två till sånna här fast i lite annorlunda varianter hemma.


  • Palmolive Magic Softness handtvål, doftade clementin och var en sån där skumtvål. Trevlig!
  • Cetaphil duschkräm är en riktig favorit! Härligt moussig konsistens och huden kändes mjuk. Förpackningen kunde vara roligare och så gillar jag ju väldoft, denna var oparfymerad. Trots det så vill jag ha en ny flaska!
  • Catrice Glamour Doll mascara, blev ingen storfavorit men helt okej. Lite för kladdig. Men billig.
  • Clarins Instant light, skönt stift som är lite som ett färgat läppbalsam. Doft av vanilj. Jag tycker dock att stiftet är för dyrt för vad man får, 195:- för ett pyttelitet smalt stift. 
  • Annat läppglans från Clarins i minihylsa, fick i nån tidningsprenumeration och det har bott på mitt skrivbord på jobbet men kändes sunkigt nu. Man får rensa lite ibland. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tyckte Doves schampoo var värdelöst! Håret blev inte rent, gillade inte doften och förpackningen var dålig. Slängde schampoot/C

Ninni sa...

Jättemärkligt! Har du något över så tar jag gärna emot... jag gillade skarpt!