måndag 18 januari 2016

Testar nya produkter

Jag håller på att testa en hel massa produkter och eftersom ni inte fått se min nuna på ett tag så tänkte jag att det kanske var dags?  Jag har perioder när jag känner mig lite gammal och ful, ni vet när man tycker att ögonlocken hänger mer och mer och man ser trött ut när ser sig i spegeln. Då är det inte så kul att ta bilder. Ack denna självömkan, men nu struntar jag i den och jag är glad att jag är frisk! När man är inne på sitt 46:e år så ska man inte jämföra sig med nån som är 25 och totalt rynkfri, det är dumt!
Här har jag provat tre för mig helt nya produkter och två som jag använt ett tag.  Ljuset är kallt, jag vet det men man får passa på när man iallafall har dagsljus.
Vi kan börja med de jag haft ett tag:

  • Läppstiftet Plum Pop är en favoritnyans. Ger lite mer än ett nude-stift men är ändå naturligt och fint. Dessa läppstift är jättesköna på läpparna. 
  • Mascaran kommer från Covergirl och det är en väninna till mig som köpt den i USA, men den finns att få tag i på eBay och Covergirl (som ju är besläktat med Max Factor) är ett budgetmärke. Jag älskar den här mascaran! Den ger bra med volym utan någon större ansträngning och sitter perfekt hela dagen. Faktum är att den får högsta betyg, speciellt med tanke på priset. 
Sen har vi de nya produkterna för dagen, här är mina första intryck:
  • IsaDora Nude Cushion foundation, denna bytte jag till mig av en annan bloggare som är med på märkets presslista. Bra när man kan byta lite när nyanserna inte passar. Min dosa är i nyansen Nude Sand. Jag valde att lägga den med en stipplingborste istället för den medföljande svampen. Jag fick ett väldigt matt resultat så jag struntade i att pudra över och jag har faktiskt inte ens använt concealer här, jag bara duttade på lite extra foundation under ögonen. Denna är ganska tunn, men täckningen är ändå rätt hygglig.
  • Den lilla kritan i brunt är Maybellines nya brynprodukt Brow Drama i nyansen Dark brown. Den här kan bli en riktig favorit. Jag borstade brynen tillrätta och lade sedan några drag med pennan med lätt hand. Kritan är väldigt mjuk och blir som en blandning mellan brynfärg och vax. Sen borstade jag brynen tillrätta igen. Jag använde en spolformad borste och ingen mer produkt än Brow Drama. Det enda dumma med denna penna är locket som inte sitter så bra. Men om man inte tänker resa med den så är det inget problem. 
  • Sen testade jag även skuggpaletten The Blushed Nudes som kommer från Maybelline nu i vår. Skuggorna har helt okej pigment men den mörkbruna skuggan var lite dammig så om man ska göra en mörkare sotning så skulle jag rekommendera att lägga basen sist eller att lägga löspuder på kinderna först som man kan borsta bort sen. Har inte testat alla skuggorna ännu. 
Rouget är Bahama Mama och så lade jag lite av highligherprodukten Mary Lou Manizer på kindbenen.

Har ni testat någon av produkterna? Är det någon av dessa som ni är nyfikna på?

5 kommentarer:

Minerva sa...

Inte ska du klaga, du är ju en riktig fräsching! Mascaran verkar intressant.

Ninni sa...

Tänk vad du är gullig! 😊

Lackert sa...

Du är ju jätte fin :)

Lotta L sa...

Så trevligt att se din nuna! Jag ser inga rynkor alls, du är hur fräsch och fin som helst!
Är väldigt nyfiken på läppstiften, borde verkligen köpa ett sånt. Eller önska mig, dom verkar så bra!

Ninni sa...

Sötnosar där!