torsdag 14 januari 2016

Våren hos L'Oreal

På Daisy Beauty Expo i helgen fick vi se L'Oreals nyheter för våren. En del av nyheterna är så färska ännu att de inte ens hade provexemplar. 
De saker jag fick med mig hem var L'Oreal's variant av Cusion foundation, den heter Nude Magique Cushion och finns redan i butik, jag tror t o m att H&M har kampanjpris på den just nu. Sen fick vi även stifta bekantskap med den nya mascaran som heter False Lash wings sculpt samt Brow artist för brynen och eyelinerpennan Super Liner Black'n sculpt.
False Lash wings sculpt mascara har en specialborste som ska göra att man kommer åt ända in till rötterna på fransarna. Tightlining är nämligen en trend just nu, dvs att man målar jättenära fransrötterna med produkterna för att slippa se glipa.
Borsten ska ge jämn volym och även ge en solfjädereffekt. 
Eyelinern har en liten boll i toppen  och kan användas för både tunnare och tjockare streck. Bollen är till för att man ska komma åt ordentligt nära fransraden genom att göra prickar.
Brow Artist är den nya brynprodukten, den har både en borste och en skumgummiapplikator. Nyansen jag fick var dock för blondare tjejer så jag tror inte denna blir så snygg på mig.
Brow Artist och Super Liner Black'n sculpt. Eyelinern är väldigt svart, men jag tror det kan bli svårt att få till en tunn linje.
Nya nagellack kommer till våren med ny design på flaskorna, Dessa missade jag tyvärr i montern och vi fick inte med oss någon nyans i provpåsen. Detta är nån sorts ny teknologi som heter oil-in-color. De ska vara väldigt pigmentsrika, ha en ny sorts borste som kallas flexor brush samt vara doftsatta. Kommer i 24 nyanser.
Skuggpaletter har vi vant oss vid, men för läpparna finns inte lika många varianter av paletter. Dessa kommer till våren och har sex olika nyanser. De tillhör Color Riche-serien där de klassiska L'Oreal-läppstiften är och ska dofta likadant. Dessa ska vara något mjukare i konsistenen för en enkel applicering och man kan såklart blanda nyanserna som man vill.  De här är så nya att de inte ens fanns i montern ännu, jag tror de lanseras vecka 7.

3 kommentarer:

Neha sa...

Den där cushion foundation från Loreal har jag precia klickat hem. Såå sugen på att testa den:D

Lackert sa...

Vilken spännande form eyelinern har men även mascaran

Anonym sa...

Åh, vad jag blir avundsjuk ;-) Cookie