onsdag 30 mars 2016

Det där med sug... ett rent textinlägg utan bilder

Just nu är jag inte så sugen på att köpa en massa smink. Det är ovanligt för att vara jag. Massa märken har kommit med massa nya produkter. Det är contouring hit och Kat von D dit. Jag funderade på att beställa en palett som British Beauty Blogger-Jane skapat ihop med Makeup Revolution. Men så kom jag på att inte ens använder de paletter jag redan äger från märket och sansade mig.

Jag tog en tur till Sephora häromdagen och gick där och strosade. Det fanns ingenting som lockade mig, allt kändes lite same same. Men jag vet att suget uppstår snart igen och tills dess använder jag det jag har hemma och jag har ju inte direkt ont om smink här va! En serie som intresserar mig är The Body Shops nya kroppsserie som heter Piñita Colada för jag älskar Piña Colada, men med tanke på hur mina överfulla lådor ser ut just nu så får det vänta. Får se om jag faller pladask när jag har vägarna förbi någon TBS-butik. I så fall kanske jag ändrar mig.

Vårkollektioner brukar mest bestå av pastellfärger och det är inte min kopp te, jag tycker de försvinner helt på min hud. Jag föredrar höstens mustiga nyanser när det kommer till nagellack och ögonskuggor och jag har massa sånt hemma redan.

Hur känner ni nu i vår? Är ni sugna på något speciellt? Tipsa mig gärna.

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Så där kan jag känna ibland med. Faktiskt. Man strosar runt och inget lockar. Och ibland vill man ha allt! Jag var i stan för ett tag sedan och hade bestämt mig innan; "Jag ska INTE köpa mer smink!" För jag behöver ju inget egentligen. Vad händer? Går in på H&M, bort mot sminket såklart, och vad får jag syn på? SLEEK! Okej, inte hela sortimentet, men ändå! Fick syn på en palett som jag velat ha länge, Ultra Matte v2. 139:-. Var såklart tvungen att köpa! Till mina vattniga ögon dessutom, men jag kunde inte låta bli! Nästa gång vill jag ha "Au Naturel".

Ninni sa...

Ja, du har rätt, ibland vill man ha allt. Häromåret köpte jag massa saker från Dior o andra gånger lockar H&M.

Minerva sa...

Va märkligt, jag är också inne i en sådan period! Gäller både smink och kläder, känns som det är överfullt i skåp och lådor med grejer jag inte har använt än. Iofs har jag ju Glossybox, och så var det ju en snäll bloggare som gav mig en ögonskugga och en massa prover! =)

Ninni sa...

Ja, jag har även lite bloggtorka som du kanske märker... inte ofta jag har det.

Kerstin sa...

Jag är också lite i nedåtgående spiral med beauty-lusten, men just nu känns det ganska skönt faktiskt...