fredag 11 mars 2016

Två nya grejor från Urban Decay

Jag har suktat ett tag efter Urban Decays skuggpalett från Gwen Stefani-kollektionen. Faktum är att jag var riktigt avundsjuk när några av mina blogg-kompisar fick ta del av den här paletten. Häromdagen kunde jag inte hålla mig längre. Jag sa till mig själv att om jag kommer med bussen som stannar utanför Nordstans Kicksbutik så köper jag den. Rätt buss kom, den andra bussen som går från mitt jobb stannar på fel sida av Nordstan. Tänkt och gjort - jag hoppade in på Kicks och köpte paletten.

Jag behövde en ny skuggprimer. Min gamla från Too Faced har jag haft alldeles för länge jag vill inte ha nån ögoninfektion och så har jag en från Yves Rocher som jag inte gillar lika mycket. Primer Potion från Urban Decay hade jag ingen kvar för min lilla tub var slut. Så jag snappade åt mig anti-age varianten också, men jag köpte den lilla tuben för jag funderar på att prova Nars variant framöver, den kan man köpa på Sephora.
Paletten kostade mig 495:- och jag älskar varenda skugga i den! Jag tänker inte ge mig på att swatcha den för hela nätet är fullt av olika bilder på den här paletten redan så det känns överflödigt. Jag är ju inte först på bollen så att säga. Jag ska försöka mig på en sotning med den vinröda mörka skuggan högst upp till höger någon dag tror jag, den heter Punk.

Man fick även med lite prover på läppstiften i Gwen Stefani-kollektionen. Jag tänker såklart röda läppar när jag tänker på henne, tycker hon är mycket cool och gör bra musik. Ska nog lyssna på henne vid min nästa springrunda, jag försöker nämligen skaffa mig bättre flås här...
Har ni testat den här varianten av Primer Potion? Kassörskan på Kicks sa att den ger mer fukt än den ordinarie ljuslila tuben, men att den är lika bra. Minns när originalet kom i nån märklig läppglanshylsa som man bara fick upp hälften ur, tur de löste problemet och ändrade till tub...

1 kommentar:

Kerstin sa...

Ååååh! Så fint shoppat :) Blir kul att se skuggorna på och höra vad du tycker om primern!