måndag 23 maj 2016

Kikoprodukter från Milano

Min avdelning på jobbet vann en tävling och priset var valfri resa för en bestämd summa. Det togs fram några resmål som vi fick rösta om och vi hamnade i Milano. Vi var där fredag till söndag och kom hem sent igårkväll efter en helg full av skratt, vindrickande, glassätande, sightseeing och shopping. Oj vad vi hann med! Vädret var fantastiskt och vi bodde på ett bra hotell som låg nära centrum. Hotellet heter Galles och tillhör Best Westernkedjan, jag kan varmt rekommendera det. Sköna sängar och suverän frukostbuffé. De hade flera uteplatser där man kunde sitta både i solen och skuggan, samt pool och gym om man ville ha det. Milano är ju en modestad och det finns massa dyra märkesbutiker, men även kedjor där vi vanliga människor kan handla. På skönhetsfronten så har Kiko, Deborah och Pupa har sin hemvist i staden. 
Såklart var jag tvungen att besöka en Kikobutik ihop med kollegorna, jag föll pladask för det här solpudret som kommer från sommarkollektionen Wanderlust, den skrev jag om här. Pudret är rejält stort, mycket större än ett vanligt puder, det är bakat så det är kupat och dosan är fantastiskt snygg! Jag gillar även att det är marmorerat.

Det fanns två nyanser och jag valde den ljusare nyansen Warm Melange, det finns även en mörkare variant som heter Sienna Melange. Jag vill inte att det ska vara för mörkt för det blir så lätt fläckigt då tycker jag. Lätt att ta lite för mycket och sabba makeupen då. Jag älskar doften på detta, lite svag vanilj.

Jag köpte även ett läppglans i fast form från solkollektionen. Det har solskyddfaktor 20 och ger en lätt korallig ton på läpparna. På den här kollektionen hade de erbjudandet köp två och få två till gratis. Så jag och kollegorna köpte ett var för vi var fyra stycken.  Mitt stift är i nyansen Exotic fruit och det finns även en ljusare lite mer rosa nyans som heter Coconut. Doften är väldigt svag och lite fruktig.
Stiftet ser lite tvåfärgat ut, men det är ingen större nyansskillnad och syns inget när man applicerat. Det känns skönt och mjukt på läpparna.

Kiko har en butik i Mall of Scandinavia och finns även på nätet. De levererar till Sverige.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Fint puder! Och läppstiftet är ju helt fantastskt fint! Jag tycker att det är ont om fina läppisar med SPF.

Ninni sa...

Sant, fler borde ha färgade produkter med Spf!