söndag 15 maj 2016

Vision Haircare - Cover Up

Min grå utväxt är ett ständigt problem för mig, jag får färga jätteofta och jag känner mig inte fin när jag har utväxt. Jag har tänkt ett tag att jag ska köpa en spray som täcker grå hår och så hade jag turen att träffa Good PR i Göteborg häromveckan när de lanserade bl a nya OPI-kollektionen för sommaren. De hade även med sig den här utväxtsprayen från Vision Haircare. Jag fick med mig en flaska i färgen svart, för mörkbrun var slut i lager hos dem tyvärr.

Jag har nu testat Cover Up ordentligt och jag tycker den är jättebra! Munstycket går att hålla nära håret för en precis applicering och den täcker inte sådär bums, vilket är bra för då får man mer kontroll. Det är ju bara att spraya lite till så täcker färgen ordentligt. Sprayen sitter kvar till nästa hårtvätt för mig och då blir jag ändå lite svettig i pannan under cykelhjälmen när jag cyklar till jobbet. Jag har inte märkt att färgen kladdar av sig alls. Svart funkade märkligt nog bra för mig för jag har ju mycket hellre en mörkare "utväxt" än en grå och den blir inte så skarp utan det ser mer ut som om jag är mörkare i hårbotten. Jag kommer dock att köpa nyansen mörkbrun.

Cover Up från Vision Haircare finns bl a på Lyko och de har kampanj på den just nu. Den finns i nyanserna  ljusbrun, mörkbrun och svart. En flaska på 125 ml kostar normalt 199:- men just nu tar de 149:-. Det tycker jag är väldigt prisvärt så jag tar och klickar hem en flaska mörkbrun på en gång!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag använder Batiste torrschampoo i brunt. Lite svårt att få det på rätt plats men bra pris! Din väninna C

Ninni sa...

Den har jag testat också och gillar mest av alla torrschampon, men den täcker inte min utväxt.

Kerstin sa...

Kul att det funkade!