lördag 7 maj 2016

Magic Lashes - frans- och brynserum

Det här bryn- och fransserumet fick jag med mig från Daisy Beauty Expo i januari. Jag började använda det för en tid sedan och i början var jag lite slarvig. De senaste veckorna har jag gett mig tusan på att jag ska applicera det minst en gång om dagen.

Mina fransar har varit i ett ganska trist skick under vintern. De har blivit tunnare och rakare. Dessutom har jag ganska rinniga ögon så jag går ibland och gnider mig omedvetet i de yttre ögonvrårna så fransarna blir slitna där.
Serumet kommer i en hylsa med en tunn vit pensel och själva produkten är ofärgad. Man får vara lite försiktig när man applicerar och bara ta lite åt gången för det kan svida lite i ögonen om man får in den där.

Efter några veckors flitig användning så ser jag en klar förbättrning av mina fransar. De har blivit längre och tätare. Faktum var att jag var lite skeptisk till en början, men detta funkar! Jag tänker fortsätta använda denna tills hylsan är slut och det kan t o m hända att jag köper en ny när den är slut trots att den kostar (host host) 1295:- för fyra stackars milliliter. Ska ärligt säga att det kommer att svida en del i min plånbok...


2 kommentarer:

Emma P sa...

Jag var superpepp på denna (fick också prov på Dbexpo) men sen läste jag att Ida Kyllerman fick en ögoninfektion när hon började använda den så sen har jag faktiskt inte vågat testa. Hade problem med ögonen för några år sen så vill verkligen inte utmana ödet...

Ninni sa...

Oj, ja säg till om du vill byta bort den Emma. 😀