lördag 28 maj 2016

Physicians Formula i Milano

Physicians Formula trodde jag bara fanns att köpa på andra sidan Atlanten eller på nätet. Därför blev jag otroligt glad när jag sprang på en hel vägg med produkter från märket nu när jag var i Milano. Det är ett varuhus som heter Upim som har märket i sortimentet. De säljer flera olika märken och har även kläder, accessoarer och lite badrumsprylar som handdukar och sånt. 

Jag valde tre olika produkter och när jag kom fram till kassan så visade det sig att de hade 30% på allt smink. Det blev inte ett dugg dyrt, jag betalade ca 30 euro för alla tre produkterna ihop. Vilket fynd!

Den första produkten jag köpte är skimmerpaletten Shimmer strips i nyansen Natural Nude. Man kan använda nyanserna var och en för sig eller var och en för sig. Man kan ha denna som highlighter bronzer eller som ögonskuggor.
Under paletten finns ett fack med en platt borste och en snedställd skumgummiapplikator. Innanför locket finns förslag på hur man kan använda paletten.
Raderna är ju lite olika från mörkare till ljusare. Mitt största syfte med inköpet är att ha denna som highlighter, men jag ska givetvis prova den till lite allt möjligt. Jag vet att det finns fler nyanser av dessa paletter, men jag såg bara en i butiken i Milano. Dessa är väldigt omtalade på nätet bland bloggare och Youtubers och jag kan erkänna att det skapat nyfikenhet hos mig.
Sen köpte jag det här ursöta rouget också. Det heter Happy och nyanser ser ut att heta kort och gott Rosa eller Rose beroende på vilket språk man vill använda.
I botten på rouget finns en liten tvåfärgad borste i ett eget fack och även en spegel. Borsten är säkert inte så bra men visst är den söt!
Den här mascaran heter Organic Wear och anledningen till att jag är så nyfiken på den är att Youtub-tjejen Tati alltid pratar sig varm för den. Hon föredrar feta fransar och det gör jag också även om jag inte använder lösfransar varje dag såsom hon gör. Jag har tidigare köpt en mascara från Covergirl som hon rekommenderade och den älskade jag. Därför ska det bli kul att prova denna. 

Har ni provat något från Physicians Formula och vad tyckte ni i så fall? Känner ni till några europeiska webshoppar som har märket och som dessutom har vettig frakt? Den enda jag känner till, förutom eBay, är iHerb. De är inte så dyra så om jag gillar de här produkterna kan det hända att jag klickar hem fler, men risken för moms är ju rätt hög då eftersom shoppen är amerikansk. 

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Fina fynd!

Ninni sa...

Visst är det! Jag är jätteglad!