måndag 10 juni 2013

Depend sandlack nr 2063

Igår visade jag de fina Depend-lacken jag köpte. Jag var ju såklart tvungen att testa ett av dem omedelbums. Jag började med sandlacket 2063. Jag är mycket nöjd! Snacka om prisvärda lack!

Jag lade en nagelstärkare först (Nailtiques formula 2) och lät den torka ordentligt. Sen räckte det faktiskt med ett enda lager av Dependlacket, det är rätt så tjockt och om man målar en smula flödigt så behövs definitivt inget mer lager. Jag valde att inte ha något överlack för jag ville behålla den knaggliga ytan, men det kan man ju välja själv. Torktiden var mycket bra trots att jag inte använde något snabbtorkande överlack.
Älskar hur det gnistrar i solen, dock antar jag att det blir svårt att få bort eftersom kornen sitter så tätt. Testade den där foliemetoden häromveckan, men det var bökigt tycker jag. Dessutom gick det åt väldigt mycket remover och många bomullsrondeller.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Köpte mina två första av "sandlacken" från depend häromdan. Jag använde depends dip in remover och det gick busenkelt! Blev väldigt förvånad själv. Mitt nästa köp måste bli isadoras den korallfärgade!

Mvh Jenny

Ninni sa...

Bra, tack för tipset. Ska prova min dip-inremover. Annars brukar jag köra vanlig remover på glitterlack.

Lotta L sa...

Så fint! Måste köpa, men Depends har jag inte sett i butik än. Kommer i och för sig inte så ofta till stan. Till glitterlack brukar jag använda Apotekets remover; "Mild & Gentle", innehåller aceton, så väldigt mild är den kanske inte, men funkar bättre till svåra lack än min vanliga från Lidl.

beautylana sa...

Jätte fint! Men jag blir livsrädd hur man tar bort en sånt sand... Jag griper nämligen av panik redan med lite glitter :-D

Ninni sa...

Vilka bra tips jag får! Tack! Lovar rapportera sen hur det går.

Unknown sa...

Depend är ett bra märke tycker jag. De har så många olika färger att välja på! Jag har aldrig blivit besvikna på dem! :) Men den där färgen måste jag testa någon gång.