onsdag 5 juni 2013

Nyheter, reor och rabatter

Jag kan inte låta bli att tipsa er när jag ser bra erbjudanden. Själv har jag lite köpstopp eftersom jag åker till Spanien om drygt en vecka. Om jag hittar något jag inte kan låta blir så kan jag iofs alltid beställa hem till min mamma så får hon hämta ut, men annars är jag rädd att grejorna inte hinner komma fram i tid. Inte kul om posten skickar tillbaka saker jag betalt för...
Tips nr 1: Eleven nu tagit in det otroligt populära märket Original Source. De här duschkrämerna har jag läst om i åratal. Alla hyllar dem. När jag var i London på sportlovet så plockade jag upp två stycken. Skämmigt nog så har jag inte provat dem ännu för jag har så många andra duschkrämer som legat före på listan, men det ska ske snarast. Detta är verkligen inga dyra produkter, en duschkräm på 250 ml kostar ynka 39:-. Så om jag gillar dem så kommer det definitivt att bli fler. Det finns även handtvål med pump i sortimentet för samma pris. Nästan synd att jag fyllde resväskan med dessa nu när de finns att få tag i här i Sverige nu. Men då får jag plats över nästa gång jag åker till London! Har ni förresten några favoriter bland dessa? De finns ju i rätt många dofter.

Tips nr 2: HQ Hair har rea. De har rabatterat märken som Urban Decay, Essie, Murad, Redken och många fler. Så passa på att fynda! Frakten är gratis.

Tips nr 3: Även Lookfantastic har rea. De säljer ut märken som Elisabeth Arden, Elemis och Bare Minerals. Även är här frakten gratis.

Tips nr 4: Cherryculture har 25% på Milani med koden MLN25. Jag har inte så många produkter från Milani, men ett av mina favoritnagellack kommer därifrån och jag tycker att deras läppstift ser superfina ut. 

Tips nr 5: Beautybay har rea på Deborah Lippmann-lack. Upp till 40% rabatt har de och även här är frakten gratis. Många läckra lack måste jag säga...

1 kommentar:

Sevylicious sa...

Jag vill bara varna dig och andra om att inte beställa nagellack och parfym från UK-baserade nätshopar, så som HQ hair. Royal Mail klassar innehållet som hälso- eller miljöfarligt och förstör paketen. Läs mer här under Changes from 14 January 2013. http://www.royalmail.com/termschanges#

Beställde nagellack från HQ hair och dom låtsades som ingenting och att dom inte visste något om det när jag krävde mina pengar tillbaka för paketet som aldrig dök upp. Tog mig fyra månader och flera telefonsamtal och arga mail fram och tillbaka innan jag blev återbetald.