fredag 21 juni 2013

Recension - Caudalíe Beauty Elixir

Jag är inte ett stort fan av ansiktssprayer. Jo, de är sköna att spraya sig med, men jag kan ändå inte riktigt se nyttan med dem för jag tycker inte att de jag testat hittills har gjort nån skillnad när nån minut har gått. Jag har tidigare testat The Body Shops Vitamin E-spray och Avénes thermalspray. Ingen av dem var på något sätt otäck att spraya med, men jag tror bara inte de gjorde nån större nytta. Avéns variant är ju dessutom bara vatten även om det är thermalvatten vi pratar om.

Nu har jag testat den här ansiktssprayen ett tag. Den beskrivs såhär:
Delvis serum, delvis ansiktsvatten med essentiella oljor och aktiva ingredienser. Den jämnar ut huden, tightar till porerna och ger lyster genom ökad cirkulation. Den får även makeup att sitta bättre.

Den här produkten är väldigt populär har jag förstått. Det gjorde mig nyfiken. Jag köpte ett kit med lite olika produkter från märket och den här ingick i mitt kit. Jag mäste säga att denna är betydligt bättre än både Avénes och The Body Shops varianter! För det första så doftar den underbart, lite kryddigt med en dragning åt mint. För det andra så känns det på något sätt att den gör nytta för huden. Det känns som om huden på något underligt sätt drar ihop sig och det är ju verkligen bra när man är 43 år och börjar bli lite slapp i huden här och där. Jag tokgillar känslan av denna även om den inte gör underverk. Den känns underbart svalkande när det är varmt, inte bara för att huden blir lite våt utan jag tror det är den pepparmintiga känslan som ger extra svalka. Dock bör man blunda när man sprayar för den svider lite i ögonen annars. Tror man kan använda detta på en bomullstuss också, men det har jag inte provat.

Ninni ger betyget: 4

Caudalíe Beauty Elixir finns bl a att köpa hos Escentual och Feeluniqe där en flaska på 30 ml kostar kring £11 och en större flaska på 100 ml kostar ca £28.

Under juni månad har Escentual rabatt på alla märkets produkter och det kit jag köpte är väldigt prisvärt, det kostar bara £18 och ni hittar det här. Kitet innehåller 30-ml-flaskan av Beauty Elixir  och så får ni fyra andra spännande produkter också i necessären. Klicka hem det är mitt tips! Helt klart värt pengarna för det är rätt stora produkter!

2 kommentarer:

Linda sa...

Låter ju väldigt bra, jag har varit nyfiken på detta länge men har massa annat hemma så har helt enkelt inte blivit av att jag provat.. Men det kommer jag absolut göra när jag behöver köpa mig något nytt :)
Så kan man kanske inte förvänta sig underverk av en ansiktsspray ;) även om det är stor skillnad på de som finns :)

Ninni sa...

Js, jag hade ju inte väntat mig att det skulle vara en sån skillnad. :-)