söndag 2 juni 2013

Nails Inc Nailwraps, rena skiten!

Kommer ni ihåg de där fina nagel-etiketterna jag hade från Sally Hansen? Om ni missat dem så kan ni titta här. Etiketterna satt jättebra i över en vecka, jag är helt imponerad av dem och fick många komplimanger. Man tog bort dem med vanlig nagellacksremover för de består av nagellack. Det var ungefär lika bökigt som att ta bort glitterlack, men det tyckte jag det var värt eftersom naglarna höll sig fina så länge. Nu fick jag lite blodad tand så jag tog fram en ny omgång etiketter ur mitt förråd och körde igång, hade tänkt mig att det skulle bli lite minx-effekt på naglarna med dessa guldiga etiketter. Men oh så fel jag hade!
Dessa etiketter kommer från Nails Inc. De funkar inte likadant som Sally Hansens etiketter. Man måste nämligen först värma de här etiketterna med en hårfön för att mjuka upp dem innan man sätter fast dem på naglarna. Ingen kul grej att göra, för när man klippt ut etiketterna och börjar använda fönen så flyger de ju lätt omkring av fönblåset, tappade bort en etikett i virrvarret och hittade den inte igen. Dessutom är det varmt att hålla i etiketterna framför fönen eftersom det är så lite skyddsplast omkring så man får hålla så nära etiketten. Lätt att bränna sig.

När etiketten var varm så applicerade jag den på nageln. Det stod på förpackningen att om man fick bubblor och veck så kunde man föna lite på nageln och släta ut. Det fungerade INTE. Jag fönade och pillade massor, men resultatet blev ändå såhär:
Ser ni? Det ser ut som om ett litet barn klippt och klistrat. Man skulle ju (precis som på Sally Hansen-etiketterna) fila bort det som stack ut från nageln. Skillnaden var bara att dessa från Nails Inc är mycket tjockare så man får fila jättemycket och resultatet blir inte snyggt alls. Dessutom är de väldigt klistriga på baksidan och det fastnar i nagelfilen. Väldigt bökigt och jag kan erkänna att en och annan svordom kom över mina läppar.
Här ser ni den andra tummen. Jag har inte smort in händerna för naglarna ska ju vara så torra som möjligt för att etiketterna ska få fäste. Ser ni vilka fula veck och vilken ful kant?
Efter tre naglar gav jag upp och drog bort eländet. Jag vill ju ha snygga naglar och inte se ut som jag misslyckats totalt (vilket jag ju gjorde). Ni ser ju klister-eländet, det fick jag ta bort med nagellacksremover.

Nej, de här etiketterna tycker jag inte ni ska köpa. Bättre att lägga en hundring på de fenomenala etiketterna från Sally Hansen. De får bra betyg av mig och de här från Nails Inc får sämsta betyg. Dessutom är de nästan lika dyra som Sally Hansens etiketter, dessa kostar £7,95 hos Feelunique och Sally Hansens etiketter kostar 99:- hos Nelly. Definitivt värt att lägga en tjuga extra!

Så - nu har ni fått lite konsumentinformation från Sverker-Ninni!

3 kommentarer:

omygloss sa...

Som du säger ser det verkligen ut som att ett barn klippt och klistrat. Trist, för det såg ju ut som att det kunde bli himla fint!

Ninni sa...

Eller hur! Fult!

Kerstin sa...

Ojoj, så meckigt. Det är verkligen inte lätt. Jag har bara orkat testa en gång...