tisdag 11 juni 2013

Ebay?

Jag har aldrig handlat på Ebay, jag ser dock att fler och fler gör det. Jag har surfat runt på sidan och hittat en massa kul som jag kan tänka mig. Speciell intresserad är jag av förvaringslösningar för läppstift och sånt samt nagelprylar såsom stickers och dotting tools mm.

Brukar ni handla på Ebay och vad köper ni då? Har ni några favorit-säljare? Finns det grejor jag inte bör missa? Ska man hålla sig till säljare från vissa länder eller spelar det ingen roll?

Jag vet att det finns tips, bl a har Purity-Sanna en bra guide hur man går tillväga. Här finner ni den.

7 kommentarer:

Honi sa...

Jag köper ofta från Beautyzone2007 när jag ska köpa lack, bra priser, snabb frakt och ett allt för stort utbud. :-) Undvik att köpa Mac på eBay, sjukt mycket kopior.

Ninni sa...

Tack för tips, ja MAC-kopiorna har man ju hört om i flera år nu...

beautylana sa...

Jag köper då och då små billiga saker, och det som man får inte tag i <sverige - t.ex. Bath&Body works! De säljare som jag litar, sparar jag i en favoritlistan och sedan får nyhetsbrev från dem. Oftast kan man fråga efter billigare frakt om man köper flera saker samtidigt, samt är det riktigt kul med best offer.

Lotta sa...

Jag har köpt en helt del på ebay. Har ingen favoritsäljare men ebay är en guldgruva. Har bland annat köpt en del Estee Lauder där till bra priser. Jag har mestadels hållit mig till amerikanska och brittiska säljare. Från kina har jag bara köpt några få saker som inte kostat mer än 20-30 kr st.

beautylana sa...

Just det, om du behöver en pålitlig säljare för Nyx så har jag den.

Ninni sa...

Åh, vad bra! Tänker använda det här inlägget sen när jag ska börja handla. Återkommer säkert till er då om jag har frågor.

Anja sa...

Jag älskar Ebay och brukar handla billiga lösfransar, dottingtools och andra smågrejer från Kina. BB-krämer och roliga sminkprodukter köper jag från Korea och sen köper jag en del nagellack och smink från brittiska och amerikanska säljare.